Ya üst aramak derken aklıma ne geldi :) Antalya lisesinde okuyoruz. Bilen bilir değişik bir tarihi vardı. O zaman da parasız geziyoruz ya. Dedim benim kankaya olum gel bimden mal alıp satalım. Tamam la dedik. İlk gün şöyle 5 10 liralık bişeyler. Sonra 20 30 derken artık 50 lira sermayeye ulaştık. Tabi çanta artık yetmiyordu. Büyük bir valizle gliyorduk. Her gün öyle valizle okula girilmiyor. Atladık duvardan, hoop müdür arka bahçede :D

Benim kanka firarrrrr. Müdür beni yakaladı. Bütün okulun içinden azarlaya azarlaya okulun girişindeki güvenlik kulubesine vardık. Ben de o aralar pek evde kalmıyorum. Valizin bir gözünde özel eşyalarım var. Bir gözünde ramuz el hadis kitabım vardı arapça. Büyük gözde de ne ararsan var. Bir termos çay, nescafe, ayran, kutu kola, yüklü miktarda buz, kek ve gofretler vb. vb.

Müdür ilk başta çok da sinirli değildi. Ama adam çantayı deştikçe çıkanlardan sonra kafayı duvara vuracaktı. Her yeni bir şey çıkınca hem şaşırıyor hem de sinirleniyordu. Zaten bende de öğrenci tipi yok. Adam en son bütün okulun içinde şöyle bağırdı.

[B]"Antalya lisesini sizin eline bırakmayacağım. Amaçlarınıza ulaşamayacaksınız"[/B]

Yaw adam mevzuyu az kalsın terörle mücadeleye ihbar edecekti :D :D