-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bakın şöyle anlatıyım şuanda dizirehberi.org diye bir blogum var istediğim hitleride parayıda zaten bu domainle sağladım ancak biraz daha profesyonel düşündüğüm için bu domaini bekledim ha ayrıca yapacağım dizi haberleri tv haberleri ,full izle tek parça izle gibi etiketler kasarak siteyi çöp etmek değil amacım şuanda ki domaindendaha güzel olduğunu düşündüğüm için aldım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domainin uzantısını boşverin önemli olan akılda kalıcı olması. bkz agar.io
alan adı kullanıcıya hitap ederse ( ki çok güzel alanadı ) ve sitede devamlı yeni içerikler olursa, facebook ve s. sitelerden sonra sizin sitenize hergün mutlaka en az 1 defa uğrar.
Fakat yine söylüyorum en önemlisi içerik, eğer siz birşey yapmazsanız alan adı boşuna.
Üzerinde çalıştığım çok güzel film / dizi teması var yakında paylaşacağım isterseniz ona uygun yeni sisteme geçersiniz, nede olsa ilk önce görsellik.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Reklamveren hesap yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dizi sitesi yapma sadece dizilerle ilgili blog yap.
devlet kapatiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Dedim ya dizi haberleri tv haberleri tarzında bir dizi haber sitesi yapmayı planlıyorum
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tv uzantı az olunca aramalardada az görüyoruz yani google az değer verdiğinden değil. hacim olarak çok hit almaz ama akılda kalıcılık ve netlik olarak iyi olduğu için kaliteli site olursa kalıcı ziyaretçisi rahatca olur