-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
site adresi pm alabilir miyim. İncelemek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sakıncaları var.
Herkes site adresini vs öğrenip, Asıl sorulmak istenileni anlamamış sanırım.
Birçok kişinin yazdığı gibi 11sn ortalaması olan bir web sayfasının google gözünde değeri çok azdır, Hatta spam'a düşebilir. Hatta bir kaç web sayfama bu şekilde spama düşürmek için saldırılar yapıldığıı olmuştur. Hotfile örneği vermişsiniz fakat siz hiç hotfileden birşey indirmediniz galiba, üyeliğiniz premium değilse belli bir saniye sizi sitede tutar, ondan sonra indirme sağlayabilirsiniz ki bu da sitede durma ortalamasını baya bir yükseltir en azından sizin sitenizin 5 misli olur o saniyeler.
2. Gelir kaynağınız Adsense ise çok fazla referans ile geldiği için sitenize güvenmeyerek mevcut da bir adsense hasabını kullanıyor olmuş olsanız bile sitenizi banlayacaktır veya hesabınızı da banlayacaktır bilginize bu sitede adsense kullanmayınız.
Sürekli refere linklerle girişler sağlanacaksa benim aklıma gelen bu yukarıda yazdığım zararların dışında bir şey yok umarım faydası olur.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
diyosunuz ki zararı var. peki diyelimki ben suan gittim wmaraci yada baska bi siteyi surf siteleriyle doldurup 10 sn lik olarak 1-2k hit yaptırdım ve bunu gunlerce tekrarladim. google da bunu gordu. sımdi bu siteler spama mi dusecek yada cezamı alacak? o zaman birisi sinir oldugu bi siteyi sırf batırmak icin boyle ugrasır durur ve zarar verir. google biliyormu kimin ne amacla yaptıgını? bu kadar kolaymı bir siteyi yok etmek?
Gokaycan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hiç bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ancak hepimizin'de bildiği mehşur bir ata sözü var hızlı giden atın b.. şeyrek düşer derler. yinede ne olacağı bilinmez 1 ay sonra tekrar konu aç ve sitendeki durumu gene yaz. at gerçekten'de hızlımı gitmiş acaba :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
4 günlük bir sitede doğal organik 4k hit aldıysanız bu size yükselmenizi çok büyük etki yaratacaktır. Resimlere baktığımızda 11saniyelik bir giriş çıkış var buda muhtemel ihtimal olan hit programlarının yapmış olduğudur.
11saniye bir kullanıcı durmaz en az o saniye 30-40 saniyedir bakıp çıkacak adam 30-40 saniye durur en azından 11 saniye kısa bir süre sekmeyi açtığı gibi kapatması durumudur google gözünde.
Bu durumu şöyle açıklayım bir siteyi düşünün 10 kişi giriyor hiç önemi yok sitenin birden 4k hit gelirse google veya diğer motorlar demez mi ne olduda bu siteye böyle oldu. Bakacakları ilk yer hemen çıkma oranıdır ki 11 saniye durup çıkmışsa mühtemelen spam olarak filtreye alacaklar daha sonrası ise izleyecekler 1 gün sonra o 4k hit tekrar 10'a düşerse google güzel bir ban atar sana olur biter.
Sabit uzun bir süre boyunca o hit gelmeye devam ederse sana bir olumsuz etkisi olmayacaktır. Google sosyal medyadan gelen hitleride değerlendirir :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim zerre kadar şaşırmamak gerek. Google üzerinden gelmiyorki anlık onlinesi 8000 9000 sitelerden bahsediyorsun hatta uludağda bile anlık online 16k civarı ki her aramada cıkan ekşiyi tahmin bile edemiyorum. akıllı kullanırsan kalıcı online bulursun bu 750 onlineden