Merhaba arkadaşlar, bir iki gün önce bumerangdan teklif almıştım okuyup araştırmak bu güne nasip oldu. Bi kampanya yapmışlar. Belirtmek istiyorum. Bu reklam amaçlı bir yazı değildir.Kampanyayı kısaca özetliyeyim.
1.000.000 “iyi” internet kullanıcısı aranıyor!” Sloganıyla yayın yapıyorlar.Ve altında da şöyle bir not var: “Adayların ekranlarından 1 satır verecek kadar “iyi” olmaları yeterlidir.” Aşağıdaki adımları izleyerek kayıt olanlar 1 milyon “iyi” internet kullanıcısından biri olabilirler.
www.ekledestekle.com adresine girilip çeşitli tarayıcılar için küçük bir toolbar gibi bir şey indiriliyor.Sonraki adımda ise yine aynı sayfadan kayıt olunuyo isteğe göre kişisel bilgiler de giriliyor ve daha sonra desteklemek istediğiniz sivil toplum kuruluşlarını seçiyorsunuz.Tekrar ediyorum sizden hiçbir şekilde para istenmiyor.Neyse İndirilen bu toolbar tarayıcımızın sağ altında küçük bir şey olarak çıkıyor.Ayar kısmı var oradan tarayıcının neresinde bulunmasını istiyorsanız ayarlayabiliyorsunuz. Görüntü kirliliği yapıyor derseniz eğer kapatabiliyorsunuz. Adres çubuğunun yanında 20*20 kadar büyüklükte bir logo gözüküyor sadece.
Bir kaç tıklamadan oluşan desteği yapanlar sayesinde;
(Eğitim Gönüllüleri) Bir Çocuk Değişir Türkiye Değişir için 55.942 TL
(TEMA )Minik Eller Toprağa için 39.503 TL
İKSV Arşivleri Halka Açılıyor için 52.641 TL
Aile içi şiddete son için 7.103 TL
Gibi yardımlar yapılıyor. Hemde cebinizden 5 kuruş harcamadan.. Sizde bu internetin 1 milyon "iyi" kullanıcısı arasında yer almak istemez misiniz? (bu değer siteye üye olundukça artıyor.Yaklaşık 1 saat öncesinin değerleridir.)
NOT: Destekte bulunmak isteyen arkadaşlar öncelikle
bu linke tıklayarak benim sitemde yayınlamış olduğum yazıdaki ekle destekle nin linkine tıklarlar ise bumerang üzerinden benim de kazancım olacak. Bu konuyu ben kazanmak için açmadım, destek vermek isteyen arkadaşların olabileceğini düşündüğüm için açtım. Ama ben de kazanırsam kötü olmaz :)
[M]http://vimeo.com/36402467[/M]