-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam niye bu kadar kastınız :) Ben sınav sabahı çıkmış soruları çözüp girdim 88 aldım.
Asıl mesele direksiyon sınavı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sınavın olduğun gün gece 2 de çözdüm sınavdan 84 aldım takmayın bu kadar :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AtaturkunAskeri adlı üyeden alıntı
Ben de girecektim konuyu görünce sürücü kursunu aradım sen bize 100 TL verdin o kurs ücretiydi sınav ücreti olmadığından Ocak'a kaldın dedi şuan delirmek üzereyim
İlginç hocam normalde kursun araması lazım ücret yatıracaksınız diye
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AtaturkunAskeri ulaşamadıkları zaman bir kaç kere ararlar bence kafadan yalan söylüyorlar
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Web Programclığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kaç geçmiş sınav çözün %95 aynıları çıkıyor önemli olan direksiyon sınavına bakın :)
Direksiyonda da arabayı 1 kerede park ettiniz mi gerisi temiz basın gidin :) eğer araba stop eder yapamassanız indiriyolar haberiniz ola :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de gireceğim 12 aralıkdaki sınava. Hatta demin direksiyon dersinden geldim :) çıkmış sorulara bakıp online testlere katılıyorum bu şekilde kendimi ölçebiliyorum. Yazılı sınavı geçerim ama direksiyon bayağı kasacak gibi
Bazen bir fikir binlerce satır koda denktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
AtaturkunAskeri ==> Hocam geçmiş olsun haber vermeleri lazım öyle iş mi olur ama sizde'de hata var arayıp soracaksınız, ben direk nakit verdim ve sürekli rahatsız ediyorum naber nasılsınız diyorum 5 gün önce sınava giriş kağıtlarını sordum hazır olduğunu söylediler :D
----
İsa ==> 10 yaşımdan beri ehliyetim olmasını istemişimdir çok severim araba sürmeyi o yüzden ehliyeti çok istiyorum, tamam sizin gözünüzde küçük benim gözümde çok büyük be abi varya ehliyeti alayım baklavalar sütlünuriye şeker fare tatlıları oh oh mis mis herkese ısmarlayacağım 400 TL ayırdım tatlıya :D
----
alidebre ==> 3 Yıldır ehliyetsiz araba sürüyorum babam sağolsun veriyor güveniyor iş olarak hep veriyor arabayı sağ sola gidiyorum bugüne kadar hiç yakalanmadım çevirmediler trafik polisi :), e tabi trafik polisleri gördüğüm var geliştirdiğim taktik ile polislerden kaçabiliyorum oda komik bir taklit :)
----
projeus ==> Hocam Direksiyon sınavı geçtiniz diyelim başka direksiyon sınav varmı, bu direksiyon sınavı kurslarmı yapıyor ? Benim sürücü kursum samsunda ben istanbulda yaşıyorum, Salı günü uçağım var samsuna gideceğim kursa gideceğim işte ayarlayacağız artık ne zaman sınav yapacaklar beni :D
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** B**