AtaturkunAskeri ==> Hocam geçmiş olsun haber vermeleri lazım öyle iş mi olur ama sizde'de hata var arayıp soracaksınız, ben direk nakit verdim ve sürekli rahatsız ediyorum naber nasılsınız diyorum 5 gün önce sınava giriş kağıtlarını sordum hazır olduğunu söylediler :D
----
İsa ==> 10 yaşımdan beri ehliyetim olmasını istemişimdir çok severim araba sürmeyi o yüzden ehliyeti çok istiyorum, tamam sizin gözünüzde küçük benim gözümde çok büyük be abi varya ehliyeti alayım baklavalar sütlünuriye şeker fare tatlıları oh oh mis mis herkese ısmarlayacağım 400 TL ayırdım tatlıya :D
----
alidebre ==> 3 Yıldır ehliyetsiz araba sürüyorum babam sağolsun veriyor güveniyor iş olarak hep veriyor arabayı sağ sola gidiyorum bugüne kadar hiç yakalanmadım çevirmediler trafik polisi :), e tabi trafik polisleri gördüğüm var geliştirdiğim taktik ile polislerden kaçabiliyorum oda komik bir taklit :)
----
projeus ==> Hocam Direksiyon sınavı geçtiniz diyelim başka direksiyon sınav varmı, bu direksiyon sınavı kurslarmı yapıyor ? Benim sürücü kursum samsunda ben istanbulda yaşıyorum, Salı günü uçağım var samsuna gideceğim kursa gideceğim işte ayarlayacağız artık ne zaman sınav yapacaklar beni :D