rakibinin hedef kelimelerinin önemi yok. sen kendi kelimelerini belirlemişsindir. o kelimelerin hangisinde gerideyse backlinklerini dağıtıcaksın. iç linki arttırıcaksın. tırmanışa geçmesini istediğin kelimelerde sub domain açıp özgün içerik gireceksin. google plus çok verimli oluyor.şirket profili açarak ordan link vereceksin. microsoftun forumu var oranın backlinkide değerli. siten, yorum yaparken yorum içerisinde geçir. yurt dışı forum sitelerinde linkler silinmez. ilgi çekici bir konu yaop. yurtdışı firmalarını davet eder gibi link paylaş. sosyal medyada hepsine dağılıp güç bölme. heryere yetişilmiyor. facebook tweter herhangi birisini seç ona saldır. yiyen kuzen birisine ver. paylaşım yap. istediğin kelimelerin lişnklşerini bol bol paylaş. özü savaşmak. seo savaş resmen. içerik ile alakalı keyword girdiğin sürece sadece dinamizmi yakalayacaksın zaten uçuyor gidiyor sayfalar.
tüm arama kelimelerimde il bazlı ve ilçe bazlı dahil ana kelimelerdede www.faturaodememerkezi.com da bayilik listesindeki tüm firmaları geçtim. hepsinin önünde çıkıyor sitem.
Ayrıca söylemek durumunda kaldığım için özür dilerim. siten hiç güzel değil. teman çok kötü. muhteviyatı güzel yapmaya çalıştıgın şeyin. reklamdan da bayilik kaydından kazanır hale gelebilirsin ama bu tema ile olmaz.
Özgün olmak taklit etmeme anlamında değildir. taklit et fakat daha güzelini yap.
senin yaptıgın şey bizim projemiz aslında. eğer sen teklifimi kabul edersen sana rakip çıkmamış olur.
seçtiğimiz domainide sana paslarım.
www.faturaodememerkezi.com
www.faturaodememerkezleri.com
www.faturaodemeyeri.com.tr
www.faturaodemenoktalari.com
www.faturaodemeyeri.org
www.foyfatura.com
...
bu sitelerde revizyona gittim. en üstteki her kelimede tepede.
benim kuruluşumdan başka hiçbir ödeme merkezi nin bayiliğinin reklamını yapmayacaksan karşılıklı reklam ve backlink çalışması yapabiliriz. kendi yazılımcılarıma hem senin sitene koymak için hemde senin tanıtımını kendi sitemde yapmak için tanıtım yazısı yazdırabilirim.
3 ayın sonunda 14 olacak sanırım siteler.