Yakın zamanda bir diş hekimliği portalı açacak 4 ortaktan biri ve bir hekim olarak öncelikle gözüme batan noktalar var. Yanlış anlamayacağınızı umarak onlara değinmek istiyorum.

Sağlık bir güven işi, evet toplumda ne yazarsanız gidiyor sağlık konusunda ama güven sağlamak, tasarımla, hitabetle başlıyor bana sorarsanız. Öncelikle temanızı bu gözle irdelemenizi öneririm. Bana göre domaininiz oldukça başarılı ama devamında tıklayıp girilen sitenin tasarımı pembe, ardından sağ tarafta bulunan burçlar bölümü.

Bu sektörün profesyoneli ve sahada çalışan bir emekçisi olarak, bu tarz sağlık sitelerinin başarılı olabileceğini söylemek zor. Hem teorik hem pratik olarak renkler konusunda tecrübelerimize ve verilere dayanarak daha yumuşak renklerle devam edebilirsiniz. İçerik olarak daha kaliteli ve aranan içerikler sunabilirsiniz.

Sizin için önemli olan böyle bir domain ile çok kaliteli bir sosyal medya çalışması yapmak, stratejik olarak takipçi kitlesi kazanacak içerik planları hazırlayıp sosyal medya ile paralel yayına sunmak olmalı.

Eğer kaliteli bir tema ve görünümle ilk etapta bir üst maddede söylediğim stratejiyi başarıyla uygularsanız kritik noktalarda aranan site olabilirsiniz. Ancak yaklaşık 1 yıla yakın sürede durmadan aranan içerikleri girmek ve buna paralel de çok özel sağlık makalelerini hazırlayarak yayına almalısınız.


Konu hakkında detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Saygılar sunar, iyi çalışmalar dilerim.