Merhabalar uzun bir suredir malatya kelimesinde 4 sayfalarda idim ve erdem bey gorerek konusundan telefon numarasini aradim kendisiyle telefon ile gorustuk saolsun cok yardimci oldu sitemiz hakkında nasil bir calisma yapalim dedigimizde kendisi siteyi inceledi ve sitede bir kac onerilerde bulundu bende onerilerini dikkate alarak hareket ettim suanda ise gorduklerim karsisinda saskin bir sekilde sitemin ilerleyisini takip etmekteyiz uzun suredir 30 . 40 siralarda olan sitem suanda malatya kelimesinde neredeyse 1 sayfaya dogru gitmekteyimdir hic aklima gelmezdi bu kadar yukselecegimiz simdi ise mega paket siparisi verdik kendisine mega paket calismasi bittikden sonra umuyoruz ki sitemiz 1 sayfaya gelecegini rakiplerimiz cok yuksek ve yillarini vermis siteler ile mucadele pesindeyiz kendisine cok tesekkur ederim mega paket calismasi bittikden sonra gorusumu tekrar dile getirecegim iyi calismalar dilerim buda birlikde takip ettigimiz gorsel resmidir saygilarimizi iletiyoruz kendilerine ve ekibindeki butun arkadaslara yardimlarindan dolayi ALLAH bin kere razi olsun