erotomani adlı üyeden alıntı

sitelerini merak ettim doğrusu


Siteler hakkında bir tanesi şu anda projelendirildi ve başlayalı henüz 4 ay oldu. Tamamen farklı ve daha önce bu kadar kapsamlısı yapılmamış bir spor portalı diyebiliriz. Şu anda sadece tester olarak arkadaşlarımla devam ediyorum. O nedenle açık adres veremeyeceğim.

Diğer siteler ise gokceadam.net ve bozcaadam.net ile birlikte bir kaç gezi blogu. Gezi blogları daha çok eşimin ilgilendiği şeyler ve getirileri kendi masraflarını dahi çıkarmaz.

Bozcaada için bu yıl başladık, hatta 2 ay olmadı diyebilirim. İlerleyen süreçte mayısta net getirisi belli olacak. Geçen yıl sadece oradaki otellerin web işleriyle ilgilenmiştim, bu yıl oradan güzel reklam alacağımızı umuyorum.

Kısacası ben adsense ortaklığına ihtiyaç duymadan getiri sağlayabileceğim alanlara yöneliyorum. Söz gelimi yıl başından sonra bir diş hekimliği portalı projem var, gerçekleşirse yine reklamverenden direk reklam almayı düşünüyorum.

Para kazanmanın farklı yolları ve dönemeçleri var, ama aslolan biraz da herşeye girmeden, sadece bulunduğun sektörün belki 1 veya 2 kolunda çok iyi olmak herşeyi beraberinde getirebiliyor.