Güzel bir alanadıymış. Aslında her ne kadar inansam da, ülkemizdeki bu niteliksiz ateist argümanlara alternatif olacak çok güzel bir alanadı olurmuş. Turan Dursun okuyup, duvara boya sıçratma deneyi ile ateist olanlar var bu ülkede, durum vahim.
Tabi, CERN durur mu? Turan Dursun'un bu süper!, hiper!, diper! bilimsel deneyinden esinlenerek Tanrı Parçacağı buldular, hala daha mı inanırsınız? Şey, pardon, inanmazsınız! Amaaan ya işte neyse...

İşim esprisi bir yana, bence kaliteli bir içerik ile, alan adı da çok net olduğu için güzel yerlere gelinebilecek bir domain. Çünkü ülkemizde bu tarz içerikler genelde sosyal medya sitelerindeki sayfalar aracılığı ile ilerliyor, kimse site açmaya cesaret edemiyor ama bilinmiyor ki yasalara aykırı yayınlar yapılmadığı sürece kimse bir şey yapamaz. Ateizm Derneği kuruldu bir şey yapılamadı çünkü bu hak, Anayasa md. 33'te herkese verilmiş. İnternet sitesi içinse bakılacak yer ise 5651 sayılı İnternet Kanunu md. 8'dir. Bu kanundaki hükümlere aykırı olmadığı sürece istediğini yazabilirsin.