Tabi dediklerin doğru olabilir ama burada laf ve bilmek önemli değil icraat önemli, bilgisi ve yeteneği olan hodri meydan diyor zaten işin uzmanı olan.
Eğer bunları sende yapabiliyorsan, oo ayıpsın ben istediğim kelimede seni tabiri caizse günümüzde sıkça karşılaştığımız gençlerin lafıyla "popi" olabiliyorsan istediğin kelimede bu işe sen niye girmiyorsun banada 2500 başlangıç için teklif önerdi bi firma. Ha istediğim kelime zor değil ortaya yakın bir kelime ama adamların onu ödesem ilk sıraya çıkartabileceklerine emin miyim evet, bu dediklerinizi bende biliyorum ama şahsen benim sektörümde ahrefs vs. girip siteme gelen backlinkleri takip edip, onları ayıklama yapabilecek zamanım olsa zaten dediğiniz gibi istediğimi başarırım.
Sitem ilk açıldığında ilk 3 ayda neredeyse 10 bin tane gerekli gereksiz ben bir şey yapmadım, sektör gereği tüm dünyada her dilde sitede reklamı geçti siteden %90'ı çöp site Google'ın gözünde onlar backlinkten ayıklanmalı ama yapmıyorum zaman olmadığından, ha çöp möp hit getiriyor bana istediğim gibi ama Seo açısından zarar veriyor site kalitesinden dolayı.