Merhabalar,

Konu başlığında belirttiğim gibi arkadaşlar, Türkçe lokasyona sahip müşterilerimiz için kullandığımız Dmoz kayıtlı, 10 yaşında, 13K Alexa değerine sahip GOV.TR uzantılı bir forum sitesi, ORG.TR uzantılı dernek sitesi mevcuttur.

Makale özgün olduğu sürece, içerisinde üç anahtar kelime geçecek şekilde makaleleriniz yayınlanacaktır. Bunun yanı sıra bir adet Türkçe google forum sitesinde'de tanıtım yazınızı yayınlayacağım.

Toplam'da 2 adet forum sitesinde ve 1 adet dernek sitesinde tanıtım yazınız yayınlanacaktır. Bunun için sizlerden bir tek ricam olacaktır. Facebook ve Google Plus hesapları kullanan herkes için geçerlidir.

1.) Facebook'da bir sayfa beğenilecektir. İnceleme kısmından 5 yıldız seçilerek, kısa bir yorum geçilecektir.

2.) Google Plus, sayfası göndereceğim. İnceleme kısmından 5 yıldız seçilerek kısa bir yorum yazılacaktır.

Toplam'da 2 adet işlem olacaktır. 1 Facebook sayfası değerlendirme, 2 Google plus sayfası değerlendirme bu işlemler sonucunda bende sizlere üst kısım da yazdığım şekilde tanıtım yazısı hediye edeceğim. (Yorumları sileceklerin tanıtım yazıları silinecektir.)


NOT : Site isimlerini herkese PM ile göndermiyorum. İşlem sonucusunda tanıtım yazınızı yayınlayıp tarafınıza özel mesaj ile PM gönderilecektir.