lostyazilim
tr.link

Nasıl Daha Fazla Hite Ulaşabilirim? (Google'dan)

7 Mesajlar 1.199 Okunma
acebozum
tr.link

Atacani Atacani - Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 73 / 107
  • Ticaret 22, (%95)

Merhaba, bir konsol sitem var, özellikle Playstation 4 oyunları hakkında haberlerde diğer sitelere göre daha kaliteli ve daha detaylı haberler yazdığımızı düşünüyorum.

Gel gelelim, hitlerimiz çok şükür kötü değil, yaklaşık 4 aylık bir siteye göre fena değil bana kalırsa.

Ancak Google'dan çok Facebook sayfamızdan olsun, site adresini yazarak giren mevcut kemik ziyaretçi kitlemiz olsun, diğer kaynaklar olsun gelen oluyor. Google'dan sadece belli haberlere giriyorlar, onlarda da bir çok sitenin bizi kaynak gösterip, bir takım özel yazılar olmasından dolayı olsa gerek.

Benim size sorum daha fazla hite nasıl ulaşabilirim?

Ayrıcam merak eden varsa site adresim www.konsolum.com ve mevcut hitimde haftaiçi 1500+ Haftasonu 2500+ diyebilirim. Bir de bu bilgiye forum dahil değildir, forum sitesi apayrı bir yönden hit çekiyor. (turnuvalar)

Bana kalırsa en büyük engel girdiğimiz haberlerin 1 hafta sonra googleda aranmayacak olması, sonuçta GTA 5'e gelen güncellemeyi 1 ay sonra kimse aramaz , diye düşünüyorum. Çoktan gelmiş olur.

GTA 5 en güzel yerleri mesela ise yıllarca ararlar. Bundan dolayı 2. örnekteki türden yazılar mı yazmalı yoksa başka bir yol mu gitmeli?

wmaraci
reklam

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Sürekli aranacak kelime ya da kelime öbeklerini anahtar kelime olarak kullan yazılarında. Eskimiş bir yazı da olsa o kelimede üst sıralarda olman her daim hit getirecektir. Ayrıca eski yazılarla yeni yazılar arasında gerekli bağlantıları da oluştur. Kişi eski yazıyı gördüğünde siteden çıkmasın, öyle ki yeni yazıyı farkedip o yazıyı okumaya başlasın.

Benim amatörce diyeceklerim bunlar...

• Üyelik 05.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 73 / 107
  • Ticaret 22, (%95)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Sürekli aranacak kelime ya da kelime öbeklerini anahtar kelime olarak kullan yazılarında. Eskimiş bir yazı da olsa o kelimede üst sıralarda olman her daim hit getirecektir. Ayrıca eski yazılarla yeni yazılar arasında gerekli bağlantıları da oluştur. Kişi eski yazıyı gördüğünde siteden çıkmasın, öyle ki yeni yazıyı farkedip o yazıyı okumaya başlasın.

Benim amatörce diyeceklerim bunlar...

Teşekkürler ancak şöyle bir durum var, anahtar kelime seçimi yapmam çok zor.

Sitemle en ilgili kelimeler mesela , PS4 Oyun Haberleri , PS4 Haberleri , Xbox One Haberleri ... diye gider , ancak kim niye aratsın Google'da bunları?

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
O zaman ne yapacaksın... Keyword planner 'dan öncelikle sitende kullanabilecek oyun ve türevi kelimelerle ilgili araştırma yapacaksın. Yoğun aranma hacmine sahip olan bir iki kelime belirleyip yazılarında bu kelimeleri kullanarak hareket edeceksin.

Misal; oyun haberleri, oyun incelemeleri gibi...

wmaraci
wmaraci

Bydogu Bydogu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
Siten için güzel bir tema newspaper 6 teması :) uygun editle süper olur ...

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Kendini sitendeki konulara ilgi duyabilecek ziyaretçi yerine koy. Sen aradığın şeyi google nasıl yazardın? Bu şekilde düşünerek ve bunu anahtar kelime yoğunluklarına bakıp sentezleyerek bir iki sabit anahtar kelime edinmeye çalış bence.

• Üyelik 05.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 73 / 107
  • Ticaret 22, (%95)

O zaman ne yapacaksın... Keyword planner 'dan öncelikle sitende kullanabilecek oyun ve türevi kelimelerle ilgili araştırma yapacaksın. Yoğun aranma hacmine sahip olan bir iki kelime belirleyip yazılarında bu kelimeleri kullanarak hareket edeceksin.

Misal; oyun haberleri, oyun incelemeleri gibi...

Anladım hocam teşekkürler öneri için. Bu kelimeleri yazılarım da kullanıcam, ayrıca etiketlere de ekleyeceğim değil mi ? Ayrıca bu kelimeleri belirleyip, anahtar kelimelere yazmasam, yazılarım da bulundursam gene Google'da çıkar mı?

Bydogu adlı üyeden alıntı

Siten için güzel bir tema newspaper 6 teması :) uygun editle süper olur ...

Hocam şimdilik temamdan memnunum , başka bir yerde kullanılmıyor olmasını tercih ediyorum :)

Kendini sitendeki konulara ilgi duyabilecek ziyaretçi yerine koy. Sen aradığın şeyi google nasıl yazardın? Bu şekilde düşünerek ve bunu anahtar kelime yoğunluklarına bakıp sentezleyerek bir iki sabit anahtar kelime edinmeye çalış bence.

Hocam öyle yapıyorum açıkcası yazarken de son cümlemde dediğim gibi, bir oyun haberini googleda adam 1 ay sonra aramıyor, illa ki tarihi geçiyor.

Herhangi bir oyuna dair taktik, bir sorunun çözümü falan uzun süreli oluyor ancak.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al