Merhaba, bir konsol sitem var, özellikle Playstation 4 oyunları hakkında haberlerde diğer sitelere göre daha kaliteli ve daha detaylı haberler yazdığımızı düşünüyorum.
Gel gelelim, hitlerimiz çok şükür kötü değil, yaklaşık 4 aylık bir siteye göre fena değil bana kalırsa.
Ancak Google'dan çok Facebook sayfamızdan olsun, site adresini yazarak giren mevcut kemik ziyaretçi kitlemiz olsun, diğer kaynaklar olsun gelen oluyor. Google'dan sadece belli haberlere giriyorlar, onlarda da bir çok sitenin bizi kaynak gösterip, bir takım özel yazılar olmasından dolayı olsa gerek.
Benim size sorum daha fazla hite nasıl ulaşabilirim?
Ayrıcam merak eden varsa site adresim www.konsolum.com ve mevcut hitimde haftaiçi 1500+ Haftasonu 2500+ diyebilirim. Bir de bu bilgiye forum dahil değildir, forum sitesi apayrı bir yönden hit çekiyor. (turnuvalar)
Bana kalırsa en büyük engel girdiğimiz haberlerin 1 hafta sonra googleda aranmayacak olması, sonuçta GTA 5'e gelen güncellemeyi 1 ay sonra kimse aramaz , diye düşünüyorum. Çoktan gelmiş olur.
GTA 5 en güzel yerleri mesela ise yıllarca ararlar. Bundan dolayı 2. örnekteki türden yazılar mı yazmalı yoksa başka bir yol mu gitmeli?