BakalimBilelim adlı üyeden alıntı
O zaman ne yapacaksın... Keyword planner 'dan öncelikle sitende kullanabilecek oyun ve türevi kelimelerle ilgili araştırma yapacaksın. Yoğun aranma hacmine sahip olan bir iki kelime belirleyip yazılarında bu kelimeleri kullanarak hareket edeceksin.Misal; oyun haberleri, oyun incelemeleri gibi...
Anladım hocam teşekkürler öneri için. Bu kelimeleri yazılarım da kullanıcam, ayrıca etiketlere de ekleyeceğim değil mi ? Ayrıca bu kelimeleri belirleyip, anahtar kelimelere yazmasam, yazılarım da bulundursam gene Google'da çıkar mı?
Siten için güzel bir tema newspaper 6 teması :) uygun editle süper olur ...
Hocam şimdilik temamdan memnunum , başka bir yerde kullanılmıyor olmasını tercih ediyorum :)
Kendini sitendeki konulara ilgi duyabilecek ziyaretçi yerine koy. Sen aradığın şeyi google nasıl yazardın? Bu şekilde düşünerek ve bunu anahtar kelime yoğunluklarına bakıp sentezleyerek bir iki sabit anahtar kelime edinmeye çalış bence.
Hocam öyle yapıyorum açıkcası yazarken de son cümlemde dediğim gibi, bir oyun haberini googleda adam 1 ay sonra aramıyor, illa ki tarihi geçiyor.
Herhangi bir oyuna dair taktik, bir sorunun çözümü falan uzun süreli oluyor ancak.