-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
ntka adlı üyeden alıntı
Sana o programlar konusunda birşey söylim o programlar hiç bir işe yaramıyor faydasından çok zararı var aynı telefonlardaki gibi lisanslı bir virüs programı al ve birde CCleaner yükle yeterli başka programa ihtiyaç yok benim pc de virüs programı bile yok çünkü pc si kasmakdan başka bir işe yaramıyorlar girdiğin siteler belli ise endişe edicek bişey yok bunu güvenlik açısından söyledim.
Kaldır o programı geri gelirse programdan kaynaklanıyordur gelmez ise dediğim gibi driver yeniden yükle düzelicektir pc yi yeniden başlatmayı unutma.!
Hocam dediklerinizi yaptım, bios sıfırladım, sistemi güncelledim tık yok.Şuan kendini sıfılıyor.Farklı çözüm yolları arayışındayım.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Microsoft Security Essentials çıktığından beri (Şimdi windows 10 da Windows Defender) antivirüs nedir bilmem. gerek te yok. en sık karşılaştığım autorun virusu onu da oluşturduğum bir toplu işlem dosyası ile hallettim.
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Varsa elinde başka ekran kartı onu dene büyük ihtimal sorun kart da yada kart yuvası bozulmuş olabilir derin mevzulara gidiyor konu sorun os da değil öyle görünüyor.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
ntka adlı üyeden alıntı
Varsa elinde başka ekran kartı onu dene büyük ihtimal sorun kart da yada kart yuvası bozulmuş olabilir derin mevzulara gidiyor konu sorun os da değil öyle görünüyor.
Destek ile gorustum.Windows 8.1 yapmam gerekmis.Ekran kartim tam uyumlu degilmis.Servise versem bile bu islem yapilacakmis.
www.tayfunguler.org
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
NVIDIA ekran kartlarının çoğunu tanımıyor Windows 10. İki adet NVIDIA farklı ekran kartıyla da Windows 10'a geçiş yapamadım, bu ekran kartı desteklenmemektedir uyarısı aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Ahmet adlı üyeden alıntı
NVIDIA ekran kartlarının çoğunu tanımıyor Windows 10. İki adet NVIDIA farklı ekran kartıyla da Windows 10'a geçiş yapamadım, bu ekran kartı desteklenmemektedir uyarısı aldım.
Windows 8.1 dönüşte sorunu çözdüm.
www.tayfunguler.org
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ubuntu harikadır ama benim internet sorunum var bazen ubuntu bağlanmıyor
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
TayfunGuler Linux'a ilk defa giriş yapacaksanız Kali'den kesinlikle uzak durun. Kali, daha çok BT ve güvenlikçilerin kullandığı ileri seviye bir işletim sistemidir. Son kullanıcı için tasarlanmamıştır. Yani, Linux'dan soğumak için en kolay adım hiç bir Linux'u denemeden direkt Kali'den başlamaktır. Bunun yerine önerim Linux Ubuntu, Mint veya Elemantary OS olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
ismail03 hocam eğer sisteminiz ortalama bir sistemse ve yeniliklere her türlü açığım diyorsanız Ubuntu 14.04 LTS sürümünü kurup keyfinize bakmaya başlayın derim. Bu şuan benim de kullanmış olduğum Linux OS'dir.
Eğer yok ben öyle soldan menüye alışamam derseniz Linux Mint ideal bir başlangıç olur. Tasarım açısından aşırı güzel olsun böyle bakanlara Mac gibi hava atayım derseniz Elementary OS'i öneririm. Linux hakkında da sorunlarınız olursa yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.