Merhaba,
O halde bir başlangıç olarak ben bir konuya hemen değineyim.
Arama motoru optimizasyonu, konusunda artık Google mühendisleri Mobil uyumlu web sitelerine daha fazla ilgi gösteriyor bunun sebebi nedir?
Mobil uyumlu olan web sitesi ile, Mobil uyumlu olmayan web sitesinin arasındaki perde nasıl açıklanmalıdır?
Bir web sitesinin tam anlamıyla SEO'ya uygun olabilmesi için neler yapabiliriz?
Umuyorum ki çok zor soru sormadım maksat açılışı yapalım :)
O halde bir başlangıç olarak ben bir konuya hemen değineyim.
Arama motoru optimizasyonu, konusunda artık Google mühendisleri Mobil uyumlu web sitelerine daha fazla ilgi gösteriyor bunun sebebi nedir?
Mobil uyumlu olan web sitesi ile, Mobil uyumlu olmayan web sitesinin arasındaki perde nasıl açıklanmalıdır?
Bir web sitesinin tam anlamıyla SEO'ya uygun olabilmesi için neler yapabiliriz?
Umuyorum ki çok zor soru sormadım maksat açılışı yapalım :)
Bunun cevabı şu olduğunu düşünüyorum;
Günümüzün teknolojileri mobil cihazlar üzerine yoğunlaştığından dolayı bilgisayar başına oturanların sayısı oldukça düşüşe uğradı. Bunun üzerine google mühendisleri artık mobil uyumlu web sitelerine daha fazla ilgi göstermeye başladı
Bunun cevabıda sanırım ziyaretçilerin web sitelerinde rahatça ve kolay bir şekilde gezinti sağlayabilmeleri için olsa gerek