-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İyi günler elimde iki alan adı var şuan istediğim tema çıktı sizce ne yapmalıyım alan adlarım
saglikmeslek.com
acilsaglik.net
Alan adları sizce nasıl
Kazanca çok önem vermiyorum sadece bir bilgi eklemek ayrıca Meslek derslerim her zaman iyi olduğu için üyelikli test scripti yazıp kurmayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba acilsaglik.net derim ben kurarsan gideri var lakin eskisi gibi site kurmakla olmuyor organik hitte alzım bunun için ya reklam yapacan yada seo bilgilerin iyi olcak ki siteni üst sıralara getirebilesin sağlik sektörünün arama hacmi çok ve her eve lazım yani saglik oyüzden domain isyapar gibi gözüküyor saygılarımla
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
sizin bahsetiginiz siteye uygun domain salikmeslek tir evet öteki acilsaglik ise portal tarzı birside gideri vardır diye düşünüyorum saglikmeslek i dıslamadım yanlıs anlamayasın oda güzel giderleri var saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
soru-cevaba gider bence yukarda bahsettiginiz test usulu soru olablir veya insanlar gelp soru sorabilir salikmeslek konusunda güzelde olur bence ama süreklilik göztermelisin sıkılmamalısın iki günde bu iş bir günlük degil hocam uzun bir maraton saygılarımla
işte buu
ikyazilim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
yazılım geliştirme
-