Dostum kırık bir parmakla zar zor yazıyorum değerimi bil :)
Wordpress'den zerre anlamam,azcık php bilgim var yani sitene okuyucu gözüyle bakıyorum bilesin;
Tema güzel fakat ufak yerlerde türkçe olmıyan bazı kelimeler azcıkda olsa gözüme batıyor ve hoş görünmüyor.
Örn:
8 dakika ago
by geziyor_admin
Previous Post: Adıyaman’da Gezilebilecek Yerler
yorum yapma kısmı bla bla bunlar kısa ayrıntılar okurkende,bunlar küçük şeyler aga,demişsindir :)

Gelelim önemli yerlere,soru cevap bölümü q2a scripti.Sanki farklı bir site gibi duruyor yani.Bunun yerine basit bir script koy ve sitene entegre et.Çünkü hoş durmuyor bi anda farklı siteye gitmiş gibi hissetmek.Ayrıca fake hesaplar aç ve belli aralıklarla soru cevap bölümünü şenlendir,kimse boş bir databaseyi doldurmaz.Dolu gibi göster ki gerçek takipçiler gelsin.

Ayrıca sloganın Çok gezen mi bilir çok okuyan mı ? Sorusunun cevabıymış hoş,fakat "çok" kelimesi 2 defa tekrar etmemeli."Çok gezen bilir !" daha hoş duruyor bence.Ayrıca gezdiğin yerleri bir de haritada göster.Harita uygulamaları var js de ekliyorsun adress veriyorsun haritada adresin pingleniyo siteye entegreleniyo falan.Araştır,hoş durur yani.

Daha fazla yazabilirim fakat parmak gidik,kusura bakma.Benden bu kadar kolay gelsin.