-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
haberci grafik tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaşlar haber sitesi açmayı düşünüyorum herşey var 7/24 ilgilenecek adam var host var domainde regledim bana göre tutacak diye düşündüğüm fakat para yok çok güzel scriptler var hangisini alsam bir yerde gördüm 5 bin tl ye 3 ay da sistemi yapıp google news kayıtlı olarak teslim ediyor ama bunu karşılayacak param yok şuan ücretsiz wp kullanmak istemiyorum domain güzel boşa gidecek diye üzülürüm genel bir haber domaini 8 harften oluşan bir domain ve içinde haber kelimesi var siz düşünün napayım ben kafayı yiyeceğim kim ortak olmak ister daha başlamadığımız bir işe kim para yatırırki
Cayan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Social engineer, yazılım, tica
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haber sitesinde paran yoksa hiç bir yere gelemezsin. Ortakla falan olacak iş değil o macera arıyorsunuz siz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
paran yoksa hiçbir şeyin yoktur aslında (Haber sitesi için)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
dostum alan adı var tamam ama ona sistem veya haber teması klazım ( wordpress kullnırsan eğer )
ki copy paste paylaşımda olmaz onun için haber aboneliği alman gerekecek onada para + seo halletmen lazım onada sağlam bir 3 bin olsun öyle giriş tabi bu parayla ve emeğede forumda uygun bir adres vardı adı da konu ve satıcıyı bulayım pm atarım bi kaç yer ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ubeyd
ubeyd değil ubeydullah
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haber sitesi kopyala yapıştır makamında çalışmayacaksa iş yapar, onun içinde harbi harbi para gerekir :) galiba tüm yorumlar aynı şeyi söylüyoruz ama bence ona harcayacağın emeği, hem seni tatmin edecek hemde kendin ilgilenirken hoşnut olacağın bi projeye ayır
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net