buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm ama maddi kaynağım olmadığı için faaliyete geçiremediğim projemi anlatmak isterim .
Yıllardır e-ticaret içerisinde bulunmaktayım gerek satış yaparak gerek ise alış yaparak . Bu süreç içerisinde yeri geldi dolandırıldım da dolandırılanllarıda gördüm .
Piyasada bu kadar e-ticaret faaliyetleri aktif iken kime nasıl güveneceğimizi düşünür olduk yada yaptığı iş ne kadar iyi ne kadar kötü diye kendi kendimize sorular sorduk .
Ya şöyle bir sistem olsaydı , webmaster Kimliği . Onaylı bir hesap global bazlı bir siteden güven ref. alınsaydı . Kişi kimdir ne iş yapar , bugüne kadar yaptığı faaliyetler ödemeler, ticaret yaptığı kişilerden ticaret puanı ve yorumlar olsaydı . Cep telefonundan iş adresi ve şirket bilgileri . Yapılan yorumlar kaldırılmayacak tabi ki silinmemesi gerekli.
Böyle bir güven veren webmaster kimlik sitesi sizce tutar mıydı . Sizler ticaret yaptığınız kişiden referans amaçlı bu bilgileri görmek ister miydiniz. Yada kendiniz için böyle bir sitede kimlik oluşturmak ister miydiniz.
Bu fikir için değerli yorumlarınızı bekliyorum . Destek olacak kişiler varsa görüşebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel bir proje :) Yazılım konusunda destek vermek isterim :)
+ Başlangıç için küçük host sağlayabilirim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ticaret yapılan webmaster forumlarında bu özelliklerin bir çoğu zaten mevcut..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaparım, yapıyorum, yaptım demek bir aşama değil hatta eşiğin gölgesi bile olamaz. Asıl mesele bunun reklamı, tanınırlığı ve aktifliğidir. LinkedIn bunun global ölçekte kesin bir örneğidir, yapacağınız şeyler LinkedIn'in yapamağı veya geç kaldığı, değinmediği konularsa muhakkak emeklerinizin bir karşılığı olur. Umarım burada bir sonraki sefere projenizin açılışını ilan ettiğinizi görebiliriz. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Biraz armut biraz linkedin.. Güzel proje ama çok kullanılır mı orası tartışılır. Tabi bu dediğim türkiye için geçerli. Eğer site tüm dünyaya hitap edecekse neden olmasın.. Emeklerin boşa gitmesi çok kötü bir şey ancak tek bir soru bütün kötü düşünceleri yok ediyor. "Denemeden nereden bileceksin?"
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence olur dosyaların güvenilirliği için nası internette analiz yapıp işte güvenilirdir yazan siteler varsa kimlik no verilecek alışkanlık haline gelirse insanlar satış yaparken en azından bizim sektörde konuya kimlik numaralarını yazarlar tabi sistemin kalitesi size kalcak ama tutmıcak birşey değil algı yaratırsanız xx linkini yollarmısın diye soru sorulur mesela iş yaparken .. Olur olur :D
Ek Olarak: Ama katı olmanız gerekiyor az biraz eşe dosta peşkeş çekildiği an güme gidersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-