Adamlar adil kullanım kotasız 1 gigabit (1000 mbps) interneti TR fiyatı ile 70-100 TL arasına alıyorlar. Çoğu ülkede ücretsiz internet hizmeti başladı. Yurtdışında 600-700 gb'lık akk kotalarını mı örnek gösteriyorsun? :D
Benim gösterdiğim örnekle bunu bir tutamazsın, sen demişsin AKK zımbırtısını ***** çıkardı bende demişimki HAYIR ***** çıkarmadı tüm dünyada var olan bir şeyi Türkiye içinde uygulamaya koydular.
1000 MBPS 70 TL'ye alıyor olabilirler, o ülkeyle bu ülkenin ekonomisini bir tutamazsın. Sen 100 TL ile gider bazı ülkelerde kral gibi yaşayabilirsiniz, aylık maaşları 20$ olan ülkeler var sen burada alacağın bi 2000 TL maaşla oraya gittiğinde milyoner gibi hayat yaşar tatil yapar geri gelebilirsin.
Adamların ülkelerinde yazılım zorunlu ders ilkokuldan itibaren okutuluyor bizde daha bilgisayar açıp kapamayı bilmeyen milyonlar var, halkı geçtim devletin başındakilerden birisine en ufak bir şey sorsan onu bildiklerini dahi sanmıyorum en ufak bir PC terimi bilmeyenlerin yönettiği ülkede yazılım veya sanal ortam ile ilgili bir gelişmenin olması mümkün değil.
Ülke yönetimi 25-30 yaşlarında yeni gençler olmalı.