Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle konu yanlış yerdeyse adminlerden ricam konuyu bir müddet silmesinler lütfen :(
Konuyu buraya açmamın nedeni anasayfada gözüküyor olması çünkü konu çok acil.
Tamı tamına 1,5 yıldır takip ettiğim bir domain var abartısız söylüyorum 1,5 yıldır sürekli takip ediyordum düşmüşmü diye bugün şans yüzüme güldü ve domain boşa çıkmış ama öyle bir zamana denk geldiki maalesef şuan hiç param yok öğrenci adamım şuan ininal kartımda sadece 5 TL var GODADDY firmasından bu domaini 2,20 tl gibi düşük bir fiyata 1 yıllık alabiliyorum ama bu GODADDY firması sanırım KİMLİK FOTOKOPİSİ falan istiyormuş bunu her zaman istiyor mu? Yoksa bazı sorun çıkaran kullanıcılardamı istiyor? Birde 1 yıllık aldık diyelim ertesi yıl yeniletme zorunluluğu falan gibi bir durum oluyormu bu GODADDY firmasında çünkü 2 lira bir domain için çok düşük bir fiyat adamların mutlaka bir çıkarı vardır lütfen yardımcı olun webmasterlarım.
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Domaini sorunsuz sıkıntısız alabilirsiniz. Daha önce kampanyadan faydalandığınız tespit edilirse domaini kapatırlar. Bu yüzden satın alımda aynı kartı kullanmamaya özen gösterin. Kimlik doğrulamasını herkesten istemiyorlar fakat şüphelenirlerse istiyorlar. 2 Hafta önce kendi adıma açtığım ve kendi adıma olan karttan ödemesini yaptığım domaine ihtar göndermişler ve farketmemişim birde gördüm ki domain kapanmış. Hesabım askıya alınmış. Kimlik gönderdim yetersiz diye cevap verdiler. Sonra bende ingilizce olarak ağzıma geleni yazdım, siteme zarar verdiklerini diğer hesabımda bulunan 20den fazla domaini taşıyacağımı vs. hesabımı açtılar bu sürede domainin ücretinide kartıma iade etmişlerdi. Benden sepetime gitmemi ve oradaki 2.19 TL lik ödemeyi yeniden yapmamı söylediler. Ödeme sonrası mail gönderdim tekrar ve domaini tekrar panelime eklediler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 TL ye şimdi alıyorsun. 1 sene sonra yenileme geldiğinde 50 TL istiyorlar. Ben tamamen bağımı koparttım godaddy den. Hostingleri zaten yavaş. Hızlıları çok çok pahalı. Bi domain alıyordum. Onu da artık almıyorum.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kampanyayı görünce ben de almıştım.Sorunsuz kullanıyorum.Taşımayı düşünmüyorum ileri de bir sorun olursa da taşırım olur biter.Bence yararlanmadıysan tavsiye ederim.
www.psikolojiservisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webhammer
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Godaddy den alma godaddy ye bulaşma hostları virüslü sorunlu domainleri dns leri sıkıntılı hosting.com.tr ye geçtim memnunum 40 gün sonra domainimide oraya transfer edebilecem.