KadirHameş adlı üyeden alıntı

hatta balıkcı ekliyor teknemizde güvenlik kameramız var 308 nolu sahil güvenlige teslim eddik diyor amacları ortalık karıstırmak savas cıkarmak rusların valla kendilerini sidikle bogarız bizim balıcı tekneleriyle gidsek gine enseleriz onları onlar vodka ya devam edsinler biz rakı içeriz farkımız budur


Balıkçı tekneleriyle 82 Moskof 83 Rostov 84 Krasnodar 85 St. Petersburg ?

:D cidden öğretmen olduğuna inanmıyorum.

Bir halt yapamayız, onlar da bir halt yapamazlar. Gireceğimiz bir savaş iki ülkenin de sonu olur. Nato BM vs. egemenler oturur bu ülkeler yorulana kadar izler sonra 2 perişan ülke ile sonuçlanan bir savaş görürüz. Bunu bilmese emin olun Rusya o uçağın bedelini çok daha ağır şekilde ödetirdi. Rusya savaşıyor dediğiniz hiç bir noktada etkin güç kullanmıyor. İdman maiyetinde, tatbikat maiyetinde küçük çaplı işler yapıyor. Ayrıca kendi gücünü de test ediyor ordusunu da diri tutuyor.

İsrail Hizbullah savaşında, İsrail kârlı durumayken ateşkes önerisini reddeden Amerikayı hatırlayın, Hizbullah başarı elde edince alel acele ateşkes için devreye girip öneriyi kendileri hazırlamıştı. Bizim olası savaş durumumuzda Rusyanın zayıflaması işlerine geldiğinden önce müdahil olmaz izlerler, 2 ülkede yeterince zayıflayınca müdahale eder ateşkes sağlarlar. Bu Türkiyenin de işine gelmez Rusyanın da işine gelmez, biz kaybederiz, tek kazanan batı olur.

Yok sonuna kadar savaş derseniz de Türkiyenin Rusyaya karşı hiç bir şansı olamaz. Çok direniriz, belki uzun zaman sürer ama galip-mağlup bekleyeceksek galip gelen Rusya olur.

Dip Not : Türk ordusu biliyorsunuz ki NATO'ya bağlı olduğundan tüm savaş planları Rusyaya yöneliktir ve 50 lerden beri tüm planlar buna göre yapılır. Askeri güç, silah stoğu harekat planları yollar iç petrol hatları tamamı bu senaryoya yöneliktir. Aynı şekilde Rusyanın da tüm savaş planları Nato'ya ve batıdan uzak bir savaş senaryosu daha yakın olduğundan, savaş geçse geçse bu topraklarda geçeceğinden yine Türkiyeye yöneliktir. Böylesine hazırlıklı 2 ülkenin savaşı korkunç sonuçlar doğurur.
Menderes zamanında yapılan nato yolları, askeri planlamalar vs. sonrası Türkiyenin nasıl ihanete uğrayacağı da görülmüştür. Batı olası savaş için Türkiyeyi seçip asıl cephesini Bulgaristanın bile çok daha batısında kurmuştur. Aynı şeyi 2 kez deneyip farklı sonuç almayı beklemek de ahmaklık olur. %10000000 ihtimaldir ki olası savaş durumunda, AB topraklarını tehlikeye atmamak adına hiç bir Nato ülkesi fiili olarak bize destek vermeyecek sadece el altından belki silah belki diplomatik zırvalarla günü kurtarmaya bakacaktır. Berline Parise bomba düşmesini göze alabilirler mi sanıyorsunuz ? Türkiyenin burada yaşayacağı perişanlık hiç birinin umurunda bile olmaz.