lostyazilim
tr.link

Düzenli Yorum Dayanışması Devam.2016

3.159 Mesajlar 240.817 Okunma
lstbozum
tr.link

NarKo NarKo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** F**
  • Mesajlar 1356
  • Beğeniler 258 / 147
  • Ticaret 90, (%100)
13 aralık ibrahimfirat ile yapıldı

Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
wmaraci
reklam

ilkaya ilkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Y** İ**
  • Mesajlar 438
  • Beğeniler 7 / 30
  • Ticaret 5, (%100)

sertacdede adlı üyeden alıntı

İlkaya bana 12.12 yorumu gelmedi bu isimle
Best54 11.12 yorumu bana gelmedi

hocam rica ediyorum bize bildirim yaparken sertacdede bahset özelliğini kullanın ki bildirim gelsin yeni gördüm ayrıca sitenizde yorum sisteminde hata olduğu konusunda size bildirim yaptım https://wmaraci.com/forum/1702060-mesaj963.html

Ek Olarak: 13.12.2015 yorumları -> sakarya haber samet can - digerlerinde sametcn adı ile yapılmıştır.

jobetevrag jobetevrag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 511
  • Beğeniler 34 / 85
  • Ticaret 10, (%100)
13 aralık yorumları ufuk-ardaolarak yapıldı.

gugury gugury WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
13. 12 yorumları alev adı ile gönderildi yalnız bir sıkıntım var sitelerinize yeni içerik eklemiyorsunuz ve farklı içerik bulmakta zorlanıyorum beyler :D

www.titioo.com
www.ktuharita.com
wmaraci
wmaraci

sertacdede sertacdede WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 241
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

ilkaya adlı üyeden alıntı

hocam rica ediyorum bize bildirim yaparken sertacdede bahset özelliğini kullanın ki bildirim gelsin yeni gördüm ayrıca sitenizde yorum sisteminde hata olduğu konusunda size bildirim yaptım https://wmaraci.com/forum/1702060-mesaj963.html

Ek Olarak: 13.12.2015 yorumları -> sakarya haber samet can - digerlerinde sametcn adı ile yapılmıştır.

Hocam anlik bir hata almissjnizdir yoksa herkes yorum yapabiliyor. Tamamlamayacak iseniz 12aralik yorumlarinda sizi eksik tutayim tamamlarsaniz bense rutin yorumlari yaparim.
Bu arada bir kac kisiyi yaziya ekleyemedim telefondan,

BEST54 11 aralik yorumun bana gelmedi 12 aralikta hic yorum yapmadan 13 aralik tarihine gecmissin
Ecanblog 9 araliktan bu yana yorum yapmamisti hangi gunden sonra izinli oldu bunlarida belirtsek ve kontrol etsek iyi olur

Ben yorumlrimi yarin yapacagim

Bankacılık işlemleri ile ilgili merak ettikleriniz.

best54 best54 sakaryadan haber Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 62 / E
  • Meslek medya sahibi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 86 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
13-12 yorumları seymen ismi ile atılmıştır

Ek Olarak:

sertacdede adlı üyeden alıntı

Hocam anlik bir hata almissjnizdir yoksa herkes yorum yapabiliyor. Tamamlamayacak iseniz 12aralik yorumlarinda sizi eksik tutayim tamamlarsaniz bense rutin yorumlari yaparim.
Bu arada bir kac kisiyi yaziya ekleyemedim telefondan,

BEST54 11 aralik yorumun bana gelmedi 12 aralikta hic yorum yapmadan 13 aralik tarihine gecmissin
Ecanblog 9 araliktan bu yana yorum yapmamisti hangi gunden sonra izinli oldu bunlarida belirtsek ve kontrol etsek iyi olur

Ben yorumlrimi yarin yapacagim

sizin sitenize bir gün erişim sağlayamadım onuda burdan yazdım yerine bu aksam yorumda bulundum onun hariçinde size eksik yorum attığımı sanmıyorum siz kendinizden eminseniz bana bir gün eksik atarsınız ödeşiriz.
ecan1454 salı gününe kadar izinli site başında yazıyor

• Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Y** İ**
  • Mesajlar 438
  • Beğeniler 7 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
sertacdede şuan sitenize yeniden yorum yapmayı denedim yine hata verdi. Şimdi size sitenizde hatanın nedenini açıklayayım; CAPTCHA ektentisi kurmuşsunuz ve yorum formunda bunu göstermediğiniz için yorum gönder deyince CAPTCHA hata veriyor boş geçmeyin diye. Sizde hata vermemesinin sebebi siteye kullanışı girişi admin olarak giriş yaptığınız için CAPTCHA doğruluması yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Gizli sekmede deneyin bakalım hata veriyor mu ? bu sıkıntıyı düzeltin yorumlarınızı hemen girelim hocam :D

Ek Olarak: ->14.12.2015 yorumları Mustafa ERCÜMENT ismi ile yapıldı.

sertacdede sertacdede WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 241
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 6, (%100)
İlkaya simdi denedim pc den rqkam ile dogrulama yaptiriyor sorun yasamadim zaten diger grup uyeleride yorum yapabiliyor
@[best54](userid:43182)
@[ilkaya](userid:19602)
Best54 bir once mesajimda belirttigim gibi 12.12 dd mesajda yazmamissin diger arkadaslara yorum yaptinmi bilmiyorum onlar donmemis ama bende yok 12.12 yorumunu eksik yaparak dengeliyorum.
Ecanblog icin de sali gununu bende gordum izni ne zaman basladi diye sormustum 10.12 demi basladi izni acaba ben ona 10-11 yorumu yaptim geri donus olmadi onu anlatmak istemistim

Ek Olarak: İlkaya simdi denedim pc den rqkam ile dogrulama yaptiriyor sorun yasamadim zaten diger grup uyeleride yorum yapabiliyor
@[best54](userid:43182)
@[ilkaya](userid:19602)
Best54 bir once mesajimda belirttigim gibi 12.12 dd mesajda yazmamissin diger arkadaslara yorum yaptinmi bilmiyorum onlar donmemis ama bende yok 12.12 yorumunu eksik yaparak dengeliyorum.
Ecanblog icin de sali gununu bende gordum izni ne zaman basladi diye sormustum 10.12 demi basladi izni acaba ben ona 10-11 yorumu yaptim geri donus olmadi onu anlatmak istemistim

Ek Olarak: 12.12 yorumlari Berk olarak yapildi

Bankacılık işlemleri ile ilgili merak ettikleriniz.

• Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Y** İ**
  • Mesajlar 438
  • Beğeniler 7 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
sertacdede sitene Mustafa ERCÜMENT adı ile 3 tane yorum yaptım

NarKo NarKo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** F**
  • Mesajlar 1356
  • Beğeniler 258 / 147
  • Ticaret 90, (%100)

ilkaya adlı üyeden alıntı

hocam smetcn ile yaptığınız yorum olmamış google + profili ile yapmışsınız normal olarak yapar mısınız yorumu

Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
wmaraci
Konuyu toplam 30 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 30 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al