Zamanla her şey yerine oturacaktır,ne olursa olsun ondan vazgeçme.
O daha bir bebek :) Hiç bir bebek nereye yapacağını bilemez.Ona bunu sen öğreteceksin zahmetli bir süreç olacak ama birlikte bunun üstesinden geleceksiniz.
Şu maddeleri de lütfen unutma 4 yıl köpek beslemiş ve hala besleyen biri olarak söylüyorum :)
1-benim hayatım 10-15 yıl sürer. senden ayrılığım bana acı verir. beni almadan önce bunu düşün.
2- bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver.
3- benim içimde sevgi duygusu uyandır ben bununla yaşarım.
4- bana hiç bir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma. senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var. benim hayatımda ise sadece sen varsın.
5- arada sırada benimle konuş. sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım.
6- bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil. ben hiç bir zaman unutmam.
7- beni dövmeden önce aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün.
8- beni "isteksiz, tembel ve inatçı" diye azarlamadan önce düşün: belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır.
9- yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sen de yaşlanacaksın.
10- her zor anımda yanımda ol, "benim içim kaldırmaz" veya "ben görmeden olsun" deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay..