ExpertWP
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sağlık Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
@shateil deneyeceğim teşekkürler :)
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ben çok köpek baktım hem evde hem bahçede. Gazete kağıdı ile vuracaksınız işkence falan yok. Bunuda amerikada bir köpek eğitmeni öğretti bana.
Köpek ne yapıp ne yapmaması gerektiğini sert bir tavırla bilmesi gerekiyor.
Hayvanın gram canı yanmıyor ki bunu yaparken işkence neresinde.
Köpek eğitmenleri bunun için para alıyor.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
benim kedi var hocam dışarda buldum yaralıydı sokak kedisi aldım eve burnunu cicek saksına soktum çisini buraya yapacaksın dedim o gündür bugündür toprak olan havuzu var oraya yapar cok temiz hayvanlardır kediler köpeklerde öyle olması lazım aslında tut burnunu sok bi kuma ögrenir hocam
işte buu
Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Zamanla her şey yerine oturacaktır,ne olursa olsun ondan vazgeçme.
O daha bir bebek :) Hiç bir bebek nereye yapacağını bilemez.Ona bunu sen öğreteceksin zahmetli bir süreç olacak ama birlikte bunun üstesinden geleceksiniz.
Şu maddeleri de lütfen unutma 4 yıl köpek beslemiş ve hala besleyen biri olarak söylüyorum :)
1-benim hayatım 10-15 yıl sürer. senden ayrılığım bana acı verir. beni almadan önce bunu düşün.
2- bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver.
3- benim içimde sevgi duygusu uyandır ben bununla yaşarım.
4- bana hiç bir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma. senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var. benim hayatımda ise sadece sen varsın.
5- arada sırada benimle konuş. sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım.
6- bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil. ben hiç bir zaman unutmam.
7- beni dövmeden önce aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün.
8- beni "isteksiz, tembel ve inatçı" diye azarlamadan önce düşün: belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır.
9- yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sen de yaşlanacaksın.
10- her zor anımda yanımda ol, "benim içim kaldırmaz" veya "ben görmeden olsun" deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay..
1 kişi bu mesajı beğendi.