@darkthepro İsviçre ile Türkiye yı bir tutan akla hayranım.Ayrica 8000 olan ne onu meram ettim. Ek Olarak: Bu soruyu gerçekten sordun mu ? Yanı böyle bir mantık yok.Oyunun parası çokmuş harama istiyormuş vs.Bu seni buna mecbur mu bırakıyor git ücretsiz olan oyunu oyna .Yaptığın hırsızlıktır senin amacın geyik.
bende bu akla hayranım , senin ülkeden ana yasana göre avrupa şartları doğrultusu ibaresi yer alır, niye sende avrupa ülkesisin ama niye paran değersiz küçücük ülke ile Türkiye arasında fark ne ? 2015in en yaşanabilir ülkesi isviçredir niye okuma yazma oranı fazla, niye suç oranı az, niye kadınına saygı duyuyor, niye engellisini ezip, aşığılamıyor , niye işçisine büyük miktarlarda asgari ücret ödüyor, senin ülken ne yapyıor ? Ayağını kaybetmiş askerini dava edip protez parasını alıyor, engellisini en büyük engeli kendi koyuyor, yılda binlerce kadın ölüyor, ki daha terörü bitiremeyen bir ülke , hiç sordun mu doğuda okullar niye tatil çünkü bundan, işte sizin gibi akıl sahipleri matbaanın 300 yıl sonra gelmesinden sonra olunca sizin gibielr oluyor ek olarak burda herkes düşüncesini söyleyebilir siz kim oluyorsunuzda böyle bir tavır takınıyorsunuz haddinizi bilin çıkın deyin ki bunlar yalan, sizin hangi düşünceden olduğunuz belli kendi yalanlarınızda kaybedin kendinizi ayrıca ben orjinal oyunları alacak gelir düzeyine sahibim ki siz nasıl müslümansınız da beni yargılıyorsunuz sizin yaptığınız Allah katında kafir sıfatlarından birini almış olmaktır sizi Allaha havale ediyorum