Merhaba,

Bir konunuz var idi ve bu konu üzerinde WordPress ile alakalı sorunlarınızın olduğunu ifade ettiğiniz için bende sitenizin içeriğindeki eksiklikleri ve buna benzer diğer yapılandırmaları giderdim. Size bir adet teknoloji teması kurarak bir tanede bot kurdum. El ile eklemek yerine bot ile çekersiniz düşüncesine kapılarak, fakat konu içerisinde yazmışsınız ki bir arkadaş tema kurdu ve bot kurdu diye amenna, yani burada acaba benim kurduğum tema ile alakalı sorun olduğunumu anlamam gerekiyor?

Size kurduğum tema 11 tane farklı sitede daha kurulu ve aynı botu kullananlar var. Ben burada insaniyetlik adına dikkat ettiyseniz bana mesaj gönderen yardım talebinde bulunan siz olduğunuz için yardımcı oldum ve hiç bir şekilde harici görüşmedik. Bazen düşünüyorum da her kim olursa olsun yardımcı olmamak gerekiyor.

Yazdıklarım sizi rahatsız etmesin çünkü ben 1,5 saat'den fazla emek verdiğim halde eklediğim her şeyi tekrar sildiniz. Daha sonra tema ayarlarıyla oynayarak ayarlarını bozdunuz. Sonrasın da ise böyle bir konu açtınız. Tamamen çelişki görüyorum hatayı kendinizde aramalısınız. Kullanmakda olduğunuz WordPress kurulumu size ait bana değil. Tema ve bot benim tarafımca kuruldu.

Ve aksi bir düşünceniz var ise shell, anti virüs benzeri gibi virustotal.com üzerinden sorgulayın. WordPress de eski sürüm bir eklenti kurmanız demek sql injection hack demektir. Araştırarak işlem yapmanız sizin tarafınızca daha uygun olacaktır. İlk halini hatırlıyorsanız bir resim eklemişsiniz ve direk anasayfa üzerinde thumb değil ancak large olarak ve dizin açığı probleminiz var idi tabi bilginiz olmadığı için söylemem de çok gereksiz olacaktır. WordPress'i silip yeniden kurun, keyfiniz hangi temayı istiyor ise onu kurarak kendiniz yaparsanız bence daha iyi olur. O zaman bir sorun olursa muhtemel bu sorun Hosting kaynaklıdır.

İyi akşamlar.