-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar
WMARACI, :)
Resim yükleme servislerini duymuşsunuzdur. Öğrencilik zamanımda üniversite bitirme projem olan resim yükleme servisi projemi canlandırmayı planlıyorum. Size çok duygusal bir o kadarda hatırladığımda kan ağladığım anımı anlatayım.. :( Üniversite arkadaşlığı kızlar teklif ediyor dediler sırf o yüzden gidip bir okuyayım dediğim sıralarda. Okul bitirme projesi olarak önüme bir dosya attılar. İçerisinide dolduracağım bir proje yapacakmışım. vs. Aklıma bir ton proje geliyor yazacak kapasitede var ama en kolayına girip sıyrılma planları yapıyorum. Üniversite ortamını öğrencilik hayatını bilen bilir. En büyük lüksümüz ketçap sıkılmış yoğurt ile süslenmiş makarna yemekti. O sıralar para vs. yok tabi. Neyse projeyi düşündüm planladım tek başıma resim yükleme projesi yazayım dedim. Hem hep hoşuma gitmişti insanlara ücretsiz hizmet sunabilme olayı. Neyse domain ve host alarak yazılımı bitirdikten sonra canlıya atmamızı istediler. Bendede para yok öğrenciyiz malum. Benim balıklar vardı 5 adet damızlık 800 e yakın yavru aldığım.. Gittim onları sattım :'( .tc domaini yeni yeni popüler oluyordu o sıralar keyword in url alayım niyetine 3 yıllık balıklarımı 100 ₺ ye petshop'a sattım :cool: hemen
www.resimyukle.tc yi aldım hostingide okula gidiş yol paramda şeyettirdim. 2 hafta okula yürüyerek gitmiştim. Neyse projeyi yazdım kolay dediğim olay başıma dert oldu kullandıgım bazı kütüphaneler ajax içeriyordu üniversitede bunun eğitimini almamıştık. Uğraştık ettik en sonunda ortaya 0 dan tasarımını bootstrapta yaptığım .net ADO alt yapısıyla Stored Procedure ile süslediğim projem ortaya çıktı.
Şimdi konumuz anım değildi ancak insanların idealleri ve hedefleri uğruna neleri riske ettiğini nasıl fedakarlık yaptığını göstermek istedim. Resimyukle.tc nin reklamını hiç yapmama rağmen ve fotoğraf idsini 0 dan başlatmama rağmen şuanda yüklenen resim sayısı 1000'e yaklaştı. Ek olarak watermark teknolojisi ve crop olayı getirmeyi planlıyorum. Projeyi geliştirme aşamasında fikir üreten ve öneride bulunabilecek arkadaşlara ilerleyen zamanlarda paypaldan destek atacağım. Beni bilen bilir. Paraya değer veren bir kişiliğim yoktur. Şakam yok atarım.
Elinizi vicdanınıza koyarak giden damızlık balıklarım için sizden fikir ve tavsiyeler istiyorum.
Sevgi ve Saygılarımla. :rolleyes:
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nogitsun.com | Yazılım Çözümleri Üretir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Site güzel olmuş hocam başalarılar öneri olarak inan aklımda bir şey yok
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CafeÇevik Teşekkür ederim. Olsun canınız sağolsun :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Ben resim yükleme servislerini bolca kullanıyorum, bundan sonra da sizinkini kullanırım :) Yer imlerine ekledim hocam.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Being Çok teşekkürler, bizi kullandığınız için (bu cümleyi hep garipsemişimdir)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgi işlem - yazılım destek
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eline sağlık sık kullanılana ekleyelim. İyilik et, denize at, balık( senin damızlıklar ) bilmezse Hâlik bilir. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Hocam gizlilik kısmı eklerseniz eklenen fotoğraflardan sorumlu olmadığını ve sorumluluğun yükleyen kişiye ait olduğunu vs. eklerseniz yararınıza olacağını düşünüyorum.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kırpma özelliği,üyelik ile yüklenen resimleri görme, ne kadar saklı kalacağını kişinin seçmesi gibi özellikler eklersen bir gelen bir daha gelir. kod yazmayı bilsem ben yaparım ama parası neyse bir kere ver ve sağlam bir iş çıkarttır zaten sabit ekran olduğu için masrafı olmaz koddan başka