halitkara adlı üyeden alıntı
eline sağlık sık kullanılana ekleyelim. İyilik et, denize at, balık( senin damızlıklar ) bilmezse Hâlik bilir. :)
Teşekkürler
halitkara aramızda olman mutlu edici.
Ek Olarak:
esticker adlı üyeden alıntı
Hocam gizlilik kısmı eklerseniz eklenen fotoğraflardan sorumlu olmadığını ve sorumluluğun yükleyen kişiye ait olduğunu vs. eklerseniz yararınıza olacağını düşünüyorum.
Bu zaten listenin başında geliyor. En kısa zamanda ekleyeceğim.
Ek Olarak:
madalyon adlı üyeden alıntı
kırpma özelliği,üyelik ile yüklenen resimleri görme, ne kadar saklı kalacağını kişinin seçmesi gibi özellikler eklersen bir gelen bir daha gelir. kod yazmayı bilsem ben yaparım ama parası neyse bir kere ver ve sağlam bir iş çıkarttır zaten sabit ekran olduğu için masrafı olmaz koddan başka
Parasını vermeme gerek yok ben zaten projenin yazılımcısıyım. :confused:
Ek Olarak:
Csulu adlı üyeden alıntı
küçük ama çok etkili bir önerim var footer daki sosyal medya linklerini target="_blank" ekle yan sekmede açılsın direk siteden gidiliyor
ETicaretler
Başarılar.
Evet hiç hoş bir durum değil, Notlara bunuda ekledim.
Ek Olarak:
emir28 adlı üyeden alıntı
burada sorun şu yuklenen resmin telif hakkı olup olmaması bundan dolayı bu konuya onem vermelisin. bir arkadaşım sadece 1 kare resim icin 2500 tl ödemiş ti resim sahibine. bundan dolayı resmi yukleyen kisinin Ip adresini ve kullandığı tarayıcı gibi bilgilerini tutmalisiniz ayrica uyar kaldır mantığı ile resimlerin silinmesi konusunu getirmeli ve gözle görülür oranda dikkat ceken bir buton koymalisin. son olarak yuklenen resimlerin isimlerine otomatik olarak tarih ve standart bir sayısal ve ardı ardına devam eden bir aritmatik isimlendirme yapmalısın. umarım cok daha iyi yerlere gelerek daha iyi isler yaparsın kardeşim. son olarak simdi aklıma geldi resimlerin boyutlarını dönüştürüp düşüren bir sistem de gelistirirsen web alanından kazançlı çıkarsın. otomatik kullanilmayan resimleri de silmelisin tabi
Yazdığımız algoritma New Guid ile random karakterler ve o anki tarihin yıl ay gün saat saniye salise halini alarak resmin adını değiştirmekte ve şifrelemektedir. Dediklerini dikkate alacağımı bilmeni isterim cidden baş ağrıtabilecek bir durum olabilir.
Ek Olarak:
isyerlerimcom adlı üyeden alıntı
Hocam selamlar,
Sitenizi beğendim. Gelişmesi için bende katkı sağlamak isterim. Bir tanıtım yazınızı, sitemde ücretsiz yayınlarım.
İmzamdaki sitenin blog kısmında yayınlanacak. P.m ile yazıyı iletmeniz yeterlidir.
Teşekkür ederiz şuanlık böyle bir yazıya gerek yok sistemi bir tık daha seviye atlattıktan sonra size pm atarım hala teklifiniz geçerli olursa tabiki yararlanmak isteriz.