Bir süre önce Aliexpress üzerinden sipariş verdiğim ve geldiğine acayip mutlu olduğum iPhone Dock sonunda elime ulaştı. Ürünü seçerken en büyük etken fiyatı oldu. Zaten ürünü Aliexpress’den aldığım için çok uygun ancak satıcılardan en ucuza satanı seçerek ve satın alanların geridönüş’lerine bakarak sipariş ettim. Ben aldığımda 250 kişi civarında idi şimdi 275 kişi olmuş. Ürünün ortalama puanı 5 üzerinden 4.8 almış. Satıcıya yapılan %97 olumlu geridönüşler’den dolayı ürünü aldım. Kulladığım iPhone 5 modeli için aldım şuan gayet sorunsuz çalışıyor ama telefondaki kılıf yüzünden bazen şarj almıyor kılıfı çıkartıp tekrar takmak gerekebilir.

Ürünü ben 1.90$’a aldım Türk Lirası olarak yaklaşık 5.50 TL gayet uygun fiyatlı bence bu fiyata alınabilecek iyi bir ürün kesinlikle orjinal ürünler ile karşılaştırmıyorum. Aslında ürünün pek fazla bir özelliği yok klasik iPhone Dock işte bazı Dock’larda kulaklık girişleride mevcut ancak onlardan fiyat farkı olabiliyor ben sadece portatif şarj yaptığı için ve bana gerektiği için aldım. Ürünün linkini görsellerin altında paylaşacağım. Ürün ile ilgili resimleri altta sizler ile paylaşıyorum. Ürün aldıkça sizler ile paylaşacağım.

Ürün linki ve diğer resimler sitemde, resimleri buraya koymadım çünkü açılış süresi uzar diye. Konuyada bir yorum bırakırsanız sevinirim.

Kaynak: http://www.emrebagcuvan.com.tr/iphone-dock-incelemesi.html