lostyazilim
tr.link

vi0.org neden ilerlemiyor?

18 Mesajlar 2.327 Okunma
acebozum
tr.link

entelesan entelesan arayorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)
Dert muhtemelen ortak. Bir çok web projesinin makus talihi bir süre uğraşın ardından emeğinin karşılığını alamadığı düşüncesiyle terk edilmek. 2013 yılında açtığım http://vi0.org sitesini de bu makus talihi ile baş başa bırakmamak için elimden geleni yapıyorum ama ya bir şeyler eksik ya yanlış.

Bu siteye öncelikli üye olma nedenlerimden yanlışlarımı ve eksiklerimi gidermek. Yardımcı olacak tüm arkadaşlara çağrımdır, ne yapmalıyım?

Çokta uzatmak istemiyorum ama ben 2005-2006 yıllarında web tasarımı ve kodlama ile uğraşmıştım. O zamanlar asp önceliğimdi. Yazdığım bir kaç scriptte o zamanda ilgi görmüştü. Ama şimdi bakıyorumda herşey çok gelişmiş. Wordpress php'ye geçiş için tercihim oldu. Gerçekten başarılı bi sistem ve çok geniş bi dünya. Sitemde de wp 4.4 sürümünü kullanıyorum. w3 total cache, wpsmush, all in seo pack eklentileri ve eccepure teması kullanıyorum.

Bana yardımcı olacak arkadaşların desteklerini bekliyorum.
HisLoN Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com
elektronikssl
webimgo

Csulu Csulu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Adwords And Adsense
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 14 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
abicim çıkın şu temadan yav hangi siteye girsem bu tema üstüne para mı veriyorlar anlamıyorum benim gibi düşünen bir çok insan var adam temadan o kadar çok bıkıyor ki girdiği sitede aynı temayı gördüğü an çıkıyor şahsen ben öyle yapıyorum hele kullandığınız tema forumda her 10 kişiden 5 i kullanıyor

3 harf anlayışına gelirsek domaininizin ne anlama geldiğini bilmiyorum o yüzden eleştirmiyorum benim eleştirim tüm 3-4 harfli domainleri milyarlık sanan arkadaşlara emin olun kafadan sallama 3-4 harfli domainler diziliş biçiminden kötüyse bir işe yaramaz

size geri dönersem özgün bir tema kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
entelesan
Batarya nettebilgi aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)
Csulu teşekkür ederim ilk eleştiri için. Domainin hiç bir anlamı yok. Tamamen bahsettiğin gibi bir dönemin trendi olmasından ötürü.Birde sanırım domain yaşı eski biraz. Bunun seo ya etkisi olduğunu duymuştum.
Tema konusuna gelince tema yazabilecek kadar bilgi sahibi değilim. Ana hatlarıyla wp kodlarını anladım ve bu tema üzerinden değişiklikler yapmaya çalışıyorum. Örneğin ilk yaptığım değişiklik video , galeri ve standart post formatları oluşturdum. şimdi amacım header kısmını değiştirmek. Ama responsive konusunda takıldığım kısımlar var, araştırıyorum.

HisLoN HisLoN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 47 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam Öncelikle Merhabalar Dilerim

@Csulu arkadaşımıza tema konusunda katılıyorum. Temanızı değiştirin Şimdi sizin sorununuza değerlendirmek istiyorum izninizle.

Öncelikle sorunun başı domain isminden geliyor. vi0.org sektörünüzün domain ismin de geçmesini öneririm, haa bunun telafisi varmı var tabiki bol bol tanıtım yazısı alırsanız googlebot sitenizi önemseyecektir. vio.org ismiyle teknolojiyi bağdaştıracaktır.

benim gördüğüm diğer bir sorun ise anahtar kelimeleriniz oldukça yetersiz kalıyor anahtar kelimelerinizi baştan yenilemeniz gerektiğini düşünüyorum.

name="keywords" itemprop="keywords" content="teknoloji, blog, günce, aziz ülker, haber yorumları, kişisel yazılar" />

siz sonuçta bir teknolojihaber sitesisiniz tag kullanmamanızı öneririm aramalarda saçma sapan kelimlerde etiketler çıkabilir. Birde konu başlıklarına özen gösteriniz kullanıcı olarak siz bu konu için arama yaparken hangi cümleleri kullanırsınız o şekilde düşünüp başlıklarınızı o şekilde yazıınız.

bu dediklerimi yaptıktan sonra, düzenli olarak içerik girerseniz sektörde başarıya ulaşacağınızı düşünüyorum.
entelesan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

Csulu adlı üyeden alıntı

abicim çıkın şu temadan yav hangi siteye girsem bu tema üstüne para mı veriyorlar anlamıyorum benim gibi düşünen bir çok insan var adam temadan o kadar çok bıkıyor ki girdiği sitede aynı temayı gördüğü an çıkıyor şahsen ben öyle yapıyorum hele kullandığınız tema forumda her 10 kişiden 5 i kullanıyor

3 harf anlayışına gelirsek domaininizin ne anlama geldiğini bilmiyorum o yüzden eleştirmiyorum benim eleştirim tüm 3-4 harfli domainleri milyarlık sanan arkadaşlara emin olun kafadan sallama 3-4 harfli domainler diziliş biçiminden kötüyse bir işe yaramaz

size geri dönersem özgün bir tema kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
entelesan

Bende aynı şeyi yazacaktım. Bir eccepure teması + 10-15 rewrite konu + google görsellerden alınan bikaç resim al sana teknoloji blogu :)))

• Üyelik 15.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)
@hislon arkadaşım teşekkür ederim. Önerilerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin. Fakat teknoloji haberleri konusunda çok başarılı siteler arasında yer bulmak zor. Bu domainin de konuyla dediğiniz gibi çok alakası yok. vi0 kelimesini video sitesi yapmak için almıştım. Daha önce bu konuda tecrübem olmuştu. Fakat anlam veremediğim bir husustan ötürü fikir değiştirdim.
Anlam veremediğim husus şu ki bi kaç host firması sitem üzerinden yayınlayacağım youtube videolarının bandwidthten tüketeceğini söylemişti?
Bu sitedeki amacım teknolojinin etkileri iyi yönleri kötü yönlerii insan davranışlarına etkisi tarihi yönlendirmesi vs. gibi konuları ele almak. Ama bu konuların sıkıcı olabileceği düşüncesi beni ara ara teknoloji haberleri yayımlamaya itiyor.

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba
içerikle alakalı bir domain kullanın
Temanızı değiştirin
içerik başlıklarının tamamı okunmuyor bile
Bu alanda rakip çok tabi herkes kendi nasibini alır ama büyük rakipler olduğu için bence ziyaretçilerin okuyup geçeceği içerikleri değilde mesela Android de ön bellek nasıl temizlenir bunun gibi resimli içerikler girin
tavsiyem budur.
HisLoN

kişi bu mesajı beğendi.

madalyon madalyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 618
  • Beğeniler 52 / 142
  • Ticaret 0, (%0)
Google üzerine çalışman lazımken sanki binlerce takipcisi olan teknoloji haber sitesi gibi çalışmışsın. haber paylaşmışsın. başlıkların çoğu google'da aranmayan başlıklar yani seo adına bir durum yok maalesef.

• Üyelik 15.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)
Google'da aranan kelimeleri nasıl takip edebilirim? madalyon . tema konusunda araştırıyorum. Bu temayı editlesem nasıl olur?

madalyon madalyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 618
  • Beğeniler 52 / 142
  • Ticaret 0, (%0)
@entelesan temanı editleyeceğine onlarca tema arasından yeni bi tane seç. http://www.iyinet.com/google-alternatif-kelime/ buraya popüler bi kelime yaz ve neler çok aranmış söylüyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)