@Csulu arkadaşımıza tema konusunda katılıyorum. Temanızı değiştirin Şimdi sizin sorununuza değerlendirmek istiyorum izninizle.
Öncelikle sorunun başı domain isminden geliyor. vi0.org sektörünüzün domain ismin de geçmesini öneririm, haa bunun telafisi varmı var tabiki bol bol tanıtım yazısı alırsanız googlebot sitenizi önemseyecektir. vio.org ismiyle teknolojiyi bağdaştıracaktır.
benim gördüğüm diğer bir sorun ise anahtar kelimeleriniz oldukça yetersiz kalıyor anahtar kelimelerinizi baştan yenilemeniz gerektiğini düşünüyorum.
name="keywords" itemprop="keywords" content="teknoloji, blog, günce, aziz ülker, haber yorumları, kişisel yazılar" />
siz sonuçta bir teknolojihaber sitesisiniz tag kullanmamanızı öneririm aramalarda saçma sapan kelimlerde etiketler çıkabilir. Birde konu başlıklarına özen gösteriniz kullanıcı olarak siz bu konu için arama yaparken hangi cümleleri kullanırsınız o şekilde düşünüp başlıklarınızı o şekilde yazıınız.
bu dediklerimi yaptıktan sonra, düzenli olarak içerik girerseniz sektörde başarıya ulaşacağınızı düşünüyorum.