Merhabalar siteye kayıt olalı 3 gün oldu dünde konu açmıştım : https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/adnow-denedim-kazandiriyor-300278.html

Neyse konuyu şöyle anlatayım sitem günlük ortalama 250 tık alıyordu reklamlardan. Dünde ticket attım iyi niyetimden dedim "hocam sitem bu kadar tıklama alıyor. Kontrol edermisiniz illegal durum var mı? Hilekar bir durumum yok sadece o duruma düşmemek için kontrol edin dedim" bu manada bir mesaj attım. Gerçi konuşma kayıtlar duruyor elimde.

İyi niyetimden bir mesaj yazdım. 1 Günde 5 dolar aldığımı görünce herhalde hoşuna gitmedi tıklama kazancımı 0.005$ gibi komik bir rakama düşürdü. Bende bakiyemdeki 7.6 $ ödeyin ben siteden reklamlarımı kaldırıyorum dedim. Sonra ticketları sildiler.

7.6$'ı ödeyeceklerini söyledikler ama ödeme planı ayarlanmıyor. konuşma geçmişimi sildiler. Bakalım ödenecek mi? Hakkım olanı istedim zaten ödenmemesi durumda bilişim suçlarına göndereceğim yazışmaları.. Adnow reklam şirketiyle çalışmaya devam edecektim taa ki bana bu kazığı atana kadar. İyi firma sayaçları güzel hakkını yiyemem ama benim hakkımı da yedirtmem kimse kusura bakmasın..

Herkese bol kazançlar dilerim.

adnow