Fatma adlı üyeden alıntı

Haklisiniz,keşke ortalik warezlerden temizlensede warez kullanmak istemeyenler acaba bu script warezmi ?diye araştırmak zorunda kalmasa,ha diyeceksiniz ücretsizler warezdir ama inanın parasını verip lisanslı aldığım script bile warez çıktı,istesem ücretsiz istediğim siteyi yapacak tanıdıklarım var ona bile soruyorum, nasıl yapacaksın,ne kullanacaksın,'Ben scriptleri çekiyorum'diyor,çekiyorum ne ya çalıyorum de bari! Onlarda açık bırakmasaydı diyor,ne yani birisi dükkanını açık bıraksa eşya mı çalacaksın! insanların çoğu sanal hayatta kendilerini başıboş zannediyorlar ama aslında öyle değil

Hayır hayır, öyle değil. Aksine onların kazandığı günahlar kalplerinin üzerine pas olmuştur.
MUtaffifin suresi 14. ayet meali

Belirttiğiniz site ve birçok w*rez site sahipleri aramızda üyeler ve birkaçını tanıyorum.Türkiye geneli çalışan denizli web tasarım firması var Gübre scripti tarım scripti onlara ait kendine ait bi scripti satmak istoyordu. O Scripti görünce sordum bu ücretli bi tasarım sizde neden ücretsiz diye arkadaşın verdiği cevap Script sahibi iletişime geçince kaldırıyoruz zaten internette dolaşıyor demişti o gün Türkiye'de bu işi yapmanın ne kadar zor olduğunu anladım 😊 bu işi yapan kişiler öncelikle Kurumsal olup Scripti Marka tescili yapmalı Adasystem şimdi bu yolda 😀
O scripti çeken kişi kendi sitesine saldirilsa hak aramayı bilir