SeCe adlı üyeden alıntı

Acıyor muyum ? Evet. Uzuluyor muyum ? Evet.

En ufak bir elestiri yapan adama ulasamayip, direk elestirinin oldugu siteye erisimi engelleyen bir ülkeyiz. Her ne kadar kotu gorunuyor olsa da, iste tam boyle durumlar icin devlet tarafindan bazi turk illegal gruplar desteklenmeli. Hepsi demiyorum sadece ulke guvenligi icin bu isi yapanmaya bas koyanlar.

Savunmayi bilmeden, saldiri yapamazsiniz. Boyle gruplara dur diyecek insan o kadar cok ki Turkiye de ama A diyenin tutuklaniyor olmasi bu adamlarin icin en buyuk korku. Neden bir grup cikipta nic.tr ile irtibata gecerek gerekli savunmayi yapamasin ki ?

Bugun boyle bir grup cikip devletin sitelerini savunsa ve kurtarsa aradan 20 sene gectiginde dahi bi illegal suc islenze bugruptan bilinir. Hayirlisi.

Yazdiklarim kesinlikle siyasal degildir. Anlatmak istedigim, hayatimizi kolaylastiran hastane randevusunu dahi internetten aldigimiz bu zamanda gerekli guvenligin saglanmasi. Gerekirse illegal gruplari destekleyerek.


İllegal gruplar desteklenmeli ne demek bu nasıl bir düşünce legal olarak yapılabilecek bir sürü önlem yapılabilecek bir sürü iş ve atılabilecek bir sürü adım varken niye illegal bu tarz işlerde herkesin kafası niye illegala kayıyor ?

hiçbir şekilde illegal savunulamaz ve desteklenemez yanlış bir durum

bu nictr dekilerden kimse çıkıpda bir açıklama yapmadı 3 gün boyunca sistemler çalışmadı müşteriler bizi darladı halada işlerini yapabiliyorlar amerikada bunun gibi bir olay olmuş olsaydı şuan o firmanın tüm yetkileri alınmış ve başka bir firmaya devir işlemi gerçekleşmişti ve şuanda müşterilerine tazminat ödüyor olurdu

ben 3 günlük zararıma bakarım daha kalkıp kimse birşey denmedi biz müşterilerden yediğimiz azar ile kaldık

halada mail atamıyoruz.sıkıntılarımız devam ediyor pek çok müşterimizin sitesine yurtdışından girilmiyor ki hala bir çalışma yok rezillikden başka birşey değil