-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu soruyu gerçekten ciddi ciddi mi soruyorsunuz amacınız milletle kafa bulmakmı ? zaten günün birinde bu forumdan banlanırsam ya bunun gibi şu helalmi bu harammı yada şu kadar param var ne iş yapabilirim diyen değmeyecek biri yüzünden banlanırım
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ersen16 hocam kusura bakmayın lakin herkesin aklında böyle sorular var sorma gereğinde kaldım :)
Yağmura çok teşekkür ederim,
Bu gece yalnızca cesedime yağdı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir urganın Hesabını Verememiş!!! Googlede araştır.
bu arada Herkes hoca , maşallah Ehlem mehlem sehlem)
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Google AdSense üzerinden kazanılan kazanç vergisi alınmış bir şekilde size ulaşır.İnsanların emeklerini çalan film ve dizi izleme siteleri crack ve yazılım paylaşan web siteleri ****o ve benzeri cinsellik içeren web siteleri haramdır.
kim alıyor vergiyi senden ? benden alan yok neden türk reklam firmaları yüzde bilmem kaç vergi alıyor ödeme yaparken google şirketinin bulunduğu ülke dolasıyla vergi vermiyor senden de kesinti yapmıyor.
Ek Olarak:
kimse hoca değil bizler çok cahiliz kendi dinimiz konusunda elbette aramızda hoca olanda vardır.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim anlamadığım burası yardımlaşma forumu din konusu üzerinden helal mi haram mı davalarının tartışıldığı değil dinine bu kadar düşkün ve hata yapmak istemiyorsan soruyu sorman bile saçmalık. Dinimizce +18 olaylara getirilen yasaklar belli beyin süzgecinden geçiremiyormusun bunları kaç gündür giriyorum foruma şu helal mi bu haram mı abi neyin kafasını yaşıyorsunuz internetten vergi vererek kazanmadığın her para harama giriyor deniliyor sen onca emek veriyorsun alın teri döküyorsun nesi haram mış acaba ?
+18 içinde dicek birşey yok günümüz koşullarıyla eski koşullar bir değil çoğu söylenen sözle şimdiki yaşam uymuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ameke
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyice din forumuna döndü burası arkadaş.
Ömrün sigara gibi eriyip sönecek. bastıracaklar topraga bir sigarayı kül tablasına bastırır gbi
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Güzel kardeşim bu gibi hassas konuları müftülüğe yada yakınında muhakkak cami vardır cami hocasına oda yoksa Kuranı açıp araştırabilirsin,benim şahsen hiç kimseye, hiçbir konuda şu helaldir haramdır deme cesaretim yoktur,nitekim Allah c.c bizi bu konuda uyarmıştır
Dilleriniz yalana alışageldiğinden dolayı, Allah’a karşı yalan uydurmak için, “Şu helâldir”, “Şu haramdır” demeyin. Şüphesiz, Allah’a karşı yalan uyduranlar, kurtuluşa eremezler.
NAHL SURES-İ AYET 16
1 kişi bu mesajı beğendi.