https://www.youtube.com/watch?v=eHhqX3hW1oQ
SANAL SUNUCUNUZ 7/24 OTOMATİK KURULUM İLE DAKİKALAR İÇERİSİNDE HAZIR!!
Altyapımızın tamamında Dell sunucular ve Vmware sanallaştırma yazılımını kullanıyoruz.
Buna ek olarak Linux ve Windows işletim sistemlerini otomatik olarak dakikalar içerisinde sistem tarafından kurulmuş bir şekilde teslim ederiz.
Artık sunucunuzun aktif olması için mesai saatlerini beklemenize gerek yok, veya formatlamak için yeniden kurulum ücretlerini ödemeyeceksiniz.
Tek bir TIK ile Ömürpanel üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Konumuzu güncelleyerek yeni ve rekabetçi paketlerimizi ekledik.
Kampanyamız ve kalitemiz yıllar içinde kanıtlanmıştır. Bu referansa dayanarak bizden yıllık, 2 yıllık veya 3 yıllık sipariş vermek istediğinizde ekstra indirimlerimizi de kampanyamıza dahil ettik.
1 yıllık alımda 2 ay
2 yıllık alımda 5 ay
3 yıllık alımda 6 ay ekstra indirim söz konusudur.
2013'den beri sürdürdüğümüz kampanyamızla 700 den fazla sanal sunucuyu müşterilerimizle buluşturduk. Elimizdeki yüksek internet ve sunucu kapasitesini daha fazla yeni müşterilerimize sunmak adına bu kampanyayı devam ettirmekteyiz.
Yeni alımı yapılan hattımız ile hızımızı çok yüksek seviyelere çıkarttık.
DGN Verimerkezinde oluşturmuş olduğunuz networkümüzde kendi kabin ve network altyapımızla hizmet vermekteyiz. Ana hattımız 2x1 gigabit yedekli olup sunucu başı garanti 250 megabit internet hattı tanımlayarak müşterilerimize Türkiye İmkanlarının en iyisini sunmayı hedeflemekteyiz.
TÜM SUNUCULARIMIZ KENDİ SERMAYEMİZDİR !
Bizim için Her Daim Sunucularımızın UPTIME Değerleri Çok Önemli
Cpanel lisansı ek olarak aylık 48 TL dir. Tüm kurulumlar ücretsiz yapılabilmektedir.( Optimizasyon islemleri yapılarak teslim edilmektedir.)
Oyun sunucu , radyo, Web sunucu olarak kullanılabilir.
Aldığınız ürünler faturalandırılarak sunulmaktadır !
Ödeme Yöntemlerimiz
İşbankası
Garanti Bankası
EnPara
3D Secure ile Taksitlik Taksitsiz kartı ile ödeme
Tüm Banka Kartlarına 9 taksit imkanı
Ömür Bilişim Teknolojileri
www.omurtech.com
Yer Sağlayıcıık Faaliyet Belge No: 2339
Vergi Diaresi: Ostim V.D
Vergi Numarası: 9410481305
Telefon: 0850 885 00 03
Fax: 0312 911 02 52
omuryavuz@omurtech.com
Ömür beyden geçen ay windows vds almıştım, performansı oldukça tatmin ediciydi yurtdışı sunuculardaki up down hızını Türkiye lokasyonda görmek beni bir hayli şaşırtmıştı.
Kendisinden Windows VDS hizmeti aldım. gerçekten hızlı alışveriş oldu :)
1 aydir kendileri ile calisiyorum, sunuculari gayet hizli her konuda yardimci oluyorlar.
Cidden hızlı bir VDS. TR lokasyonlu sunucuda bu kadar hız. Tavsiye ederim.
Ömür beyle 7-8 aydır vds paketi bazında çalışıyorum kendisi gerçekten ilgilidir ve sunucuları performans açısından mükemmel...
6 Adet Aylik VDS Alindi Cok Ilgili Bir Firma Makinalarda Gayet Guzel...
öneririm, gayet hızlı makinaları var
Ömür Kardeş Gerçekten Mükemmel Bir İnsan, Verdikleri Hizmet Olsun ve Gösterdikleri İlgi Konusunda Muhteşem Türkiyede Böyle Download ve Upload Ayrıca Sınırsız Trafik Görmek Gerçekten İç Açıcı İlk Defa Bu Firmada Gördüm Mükemmel bir Hizmetleri var Alacak Arkadaşlara Kesinlikle Öneririm
ilgili ve disiplinli çalışmalarından dolayı önerilecek firmadır.
Arkadaş hızlıca teslim etti ve sunucuları mükemmel herkese tavsiye ederim :)
Yoğunluktan yazamadım, kısa bir süRoyalBluee arkadaş vds'i teslim etti. Teşekkürler
Vds yi teslim aldim. Samimi olarak soyluyorum bir an bile pisman olmayacaginiz bir hizmet sunuyor arkadas. Ilgi ve alaka kusursuz.
Bir adet sipariş geçtim hızlı teslim etti arkadaş çok ilgili güvenilirdir sunucu performansıda gayet iyi kendisine teşekkür ederim.
Bir adet SSD VDS alındı. Çok ilgili, güleryüzlü ve hızlı birisi. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz. :)
Öncelikle Ömür bey'e teşekkür ediyorum. Ben 1.5 seneden beridir upload ve download işlerim için VDS satın aldım çeşitli firmalardan. Ama aldıklarım arasında en kalitelisi en kasmayanını ÖmürTech'den satın aldım. Başka firmadan aldığım VDS'ler net hızları iyi olmasına rağmen makina çok kasıyordu. Ama ÖmürTech'den aldığım makina'da arkadaş hiç mi kasma olmaz hiç mi problem çıkarmaz bu makina :)
VPS hizmeti alındı. Listede olmayan işletim sistemi istememe rağmen hızlı bir şekilde kurulum yapıldı. Sipariş aşamasını 4/4 lük tamamladık. Server hakkında da ilerleyen zamanlarda yazacağım.
1 adet vds sipariş edildi ve destek bildirimime 5 dk sonra cvp vererek kurulumuna başladılar.
Bu bile ilk etapta memnun edici bir durum : )
Teşekkürler.
Bu bile ilk etapta memnun edici bir durum : )
Teşekkürler.
ChesteRgazi adlı üyeden alıntı
1 Adet VDS alındı. Gerçekten iyi.İlgisinden dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hayırlı satışlar.
Kaliteli Firma Arıyorsanız Ömür Bilişim Teknolojileri Tercih Edin Siparişi Verdim 3 Saat İçersinde Bütün Ayarları Yapıldı Teslim Edildi Makinalar Çok Hızlı ve Kaliteli Sistemi Yöneten Arkadaş Çok bilgili hemen müdahale edebiliyorlar VDS arayan arkadaşlara şiddetle öneririm firmayı bundan önceki firmam ile 3 sene çalıştım bu firma ilede uzun süre çalışmayı düşünüyorum
Gün içerisinde Paket 3 siparişi verildi.
Firma 00:30 a kadar yedeklerinden kurulumuna kadar her şeyiyle ilgilendi.
Uzun yıllar çalışma ümidiyle
Saygılar
Firma 00:30 a kadar yedeklerinden kurulumuna kadar her şeyiyle ilgilendi.
Uzun yıllar çalışma ümidiyle
Saygılar
1 adet sipariş verdik. Ödeme sonrası hemen aktif oldu. Hızlı teslimat için teşekkür ederim.
VDS hizmeti alınmıştır. Gayet kaliteli bir hizmet sunuyorlar.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
Satın alımı yapılmıştır, detaylı şekilde ilgilenilmiştir. Teknik olarak ve aynı zamanda tavsiyesel olarka gayet samimi şekilde yardımcı olunmuş ve tecrübeli elemanlar tarafından hiç sorun yaşanmadan hızlı şekilde elime ulaşmıştır.