alast4ir
http://enginonal.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aklında birşey yok ise ve sıkılmayacağına eminsen kişisel blog aç, millete fikir sormakla birşey olmaz :)
tabiki kişisel blog başlığı altında kendi deneyimlerini yazarken bir süre sonra kendi yazılarının amacı dışına çıkıp uzman olduğun konularda kendi içeriklerini yazmaya başlayabilirsin.
Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
erkeklerin araba, kadınların alışveriş sevdası ve öğrencilerin ders araştırması bitmez :) Bunlarla ilgili bir blog açabilirsin.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bloglarda devamlılığın çözümü tecrübenizdir. Bu konuyu belirlemeden önce kendinize şunları sorun; ben hangi alanda tecrübeliyim? Hangi alanda sürekli yazı yazabilirim ve araştırmalarımdan zevk alabilirim? Bir şeyler yazabilmek için bir şeyler bilmek gerekir. Hangi bilgilere sahipsiniz? Örnek veriyorum Webmaster alanında iyiyim diyorsanız, hangi web alanında iyisiniz? SEO/Programlama/Php/ASP hangisi? Yorumlarda sorulan sorulara hangi alanda rahatlıkla cevap verebilecekseniz o alanla girin. Başarırsınız.
Bilmediğiniz yada eksikliğini hissettiğiniz bir alan seçip girerseniz bir noktadan sonra sıkıcı olacak ve bırakacaksınız. WordPress, Tema ve SEO ile ilginiz var sanırım. Neden bir WordPress destek bloğu oluşturmuyorsunuz? WordPress genel sorunlar ve çözümleri, wordpress seo sorunları ve çözümleri, tema sorunları ve çözümleri, çeviriler, wordpress hostingler gibi konuları ele alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yorumlar için teşekkürler. Daha farklı fikirleri olanlar varsa onları da duymak isterim.
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dostum Kategorilerin apple , samsung , laptop sorunlaru ve çözümlerü , pc oyun hatalrı ve çözümleri , android haberleri , ios haberleri, sosyla medyadan değişik fotolar felan hergün paylaşırsın , püf noktalar (ama ne hakkında bende anlamadım ) bu gibi şeyler tutuluyor özellikle yeni çıakn letv telefonalrı ahkkında yazılar , elephone markası yeni çıakn telefonalr hakkında bilgiler en sağlam pc ler , en sağlam telefonalr , haftanın oyunları , giib konular :)
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ucuz android telefon kategorisi tutar ;) + sistem toplama , oyun için sitem tooplama , yei çıakn oyun takip edebilisen özellikleri , seo da önemli oaln mesela call of duty black ops 4 ne zaman çıakck konusu aç bişeyler ayz sorna kaydet indexlensin çıkınca ise güncellersein matığın buı olsun konunu aç sorna araştırmasını yap yaz güncelle :) UMarım yardımcı oalbilişimdir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Kişisel blog olmasına karar verdim teşekkürler herkese.