lostyazilim
tr.link

Al in one seo sosyal paylaşım resmini kendine göre ayarlama(Çözüm)

13 Mesajlar 2.097 Okunma
lstbozum
tr.link

bymuratmis bymuratmis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek web yazilim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 64 / 116
  • Ticaret 16, (%100)
Tuba hmm adres verseniz bende bi bakmak denemek istiyorum. Ben bu sekilde ayarladigimda 100% olumlu sonuc aliyorum. Ben al in seo nun genel ayarlariyla oynamadim hic. Belkinoradan da kaynaklidir.
Tuba

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Tuba Tuba WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek ---
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 74 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Valla çözüm olursa süper olur. Mesaj atıyorum. birde facebook ayarları değiştrirmiş. Buffer ile sayfalarda gönderimi paylaşıp kendi duvarıma sitenin sayfasından paylaş diyerek atıyordum doğru resim olsun diye . ama şimdi paylaşım özelliği gitmiş facebook'dan kendi duvarıma atamıyorum .
yani şu şekilde sayfamdaki gönderiye paylaşa tıklayınca yine sayfada paylaştırıyor. kendi duvarımda paylaşamıyorum. Masaüstünde. Mobil uygulamasında bu şkeilde değil. http://prntscr.com/9fp5rz

bymuratmis bymuratmis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek web yazilim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 64 / 116
  • Ticaret 16, (%100)

Tuba adlı üyeden alıntı

Valla çözüm olursa süper olur. Mesaj atıyorum. birde facebook ayarları değiştrirmiş. Buffer ile sayfalarda gönderimi paylaşıp kendi duvarıma sitenin sayfasından paylaş diyerek atıyordum doğru resim olsun diye . ama şimdi paylaşım özelliği gitmiş facebook'dan kendi duvarıma atamıyorum .
yani şu şekilde sayfamdaki gönderiye paylaşa tıklayınca yine sayfada paylaştırıyor. kendi duvarımda paylaşamıyorum. Masaüstünde. Mobil uygulamasında bu şkeilde değil. http://prntscr.com/9fp5rz

Tuba daha onceden ekleyipte dogru resim cikmayan bi sayfamda deniycem anlttigim olayi eger olursa ben bu isi çozmus olucam :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al