İyice okudum fakat hala aklıma hala şurası takılıyor, ben vps üzerine kurulum yapıyorum yani logları takip etme gibi bir imkanım yok, aldığım yer bu işlemi gerçekleştiriyor. Bu durumda logları yetkililere nasıl ileteceğim.
Yani reseller tarzı bir sisteme benziyor bu iş, satın firmanın YS belgesi varsa bu benim bulundurma zorunluluğumu kaldırmıyormu ? SSS bölümünden gerekmeyebileceğini yazıyor çünkü.
Yani reseller tarzı bir sisteme benziyor bu iş, satın firmanın YS belgesi varsa bu benim bulundurma zorunluluğumu kaldırmıyormu ? SSS bölümünden gerekmeyebileceğini yazıyor çünkü.
Sizin illegal içeriğie müdahale yetkiniz varmı yokmu burası net ise ona göre karar verin. Yani Sunucu içerisindeki içeriğe istediğiniz zaman erişebiliyormusunuz. Ayrıca istediğinizde o içeriğe erişimi kesebiliyormusunuz.
Bu soruların cevapları Evet se Almanız gerekli
Hayır ise almanıza gerek yok. Loglamalar harıcınde İçeriğe erişmek önemlidir. Logları Servis Sağlayıcısından alabilirler.
Ek Olarak:
Evet YS Belgesi gerekli. Ama şuan verilmiyor diye biliyorum, Para Cezası'da varmış galiba.
Merhaba,
Belge olarak verilmiyor. Tib.gov.tr üzerinde yeralan YETBEL Listesinde Kişi / Firma adı le yayınlanıyor. Oradaki listede adınız yok ise ve hosting hizmeti sağlıyorsanız 10 bin lira ile 100 bin lira arasında para cezası bulunuyor.
Başvuruyu faaliyet.tib.gov.tr uzerınden yapabilirsiniz.