-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
TSK 'da yüzbaşı olarak görev yapmaktayım ama web hayatımın bir parçası
sanalonay.com hızlı ve güvenilir mobil onay
Cals
Джансу | SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Otomotiv Mühendisliği öğrencisiyim. Bölümü kazanınca web ve grafik işlerini bi kenara bırakıp, satış pazarlama alanına daha fazla yöneldiğimi kabul ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
11.sınıfım hukuk okumayı düşünüyorum nasip olursa. dersten spordan vakit kaldığı sürelerde başkalarının yaptığı siteleri inceliyorum 3-4 tane site açmışlığım var 20 dolar kazandım 3 sene içerisinde :D niye bilmiyorum ama internet siteleriyle o işlerle uğraşmaktan zevk alıyorum. okulumda toplasan 1000 kişi içinden benim gibi 1-2 kişi anca çıkar :D sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi Geceler,
Şoförlük yapıyorum bende. Yaklaşık 6 - 7 aydır wmaracından uzaktım kişisel işlerimden dolayı. Tekrar girdim ki üyelik sistemi de değişmiş. Themeforet Muse kategorisinde temalar hazırlamaktayım. Herkeslere kolay gelsin ...
https://themeforest.net/user/bygormo/portfolio
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Tam 7 sayfalık yazı okudum. Sanırım şimdiye kadar okuduğum en güzel "gerçek kitap" diyebilirim.
Her sektörden ve yaştan insanın gerek hobi gerekse meraktan kimi zamanda maddi ihtiyaçtan böyle bir ortak noktada buluşup birşeyler paylaşması çok güzel. Duygulandım okurken.
Kendimden bahsetmek gerekirse; Laborant'ım. Ama 15 senedir bilişim sektöründeyim. 10 senedir kendi şirketimi yönetiyorum.
Hayırlı geceler.
1 kişi bu mesajı beğendi.