-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
arkadaşlar merhaba. uzun yıllardır internet üzerinden kazanç sağlıyorum. bir çok sistem kullandım. Ancak adsense muhabbetine hiç girmedim. kafamda böyle bir düşünce var.
sizlere sorum 3k+ bir sitenin adsenseden günlük getirisi ortalama ne olur. siteden siteye değişen bir durum mutlaka vardır. ama tahmini rakamlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Dediğiniz gibi siteden siteye değişiyor ama bundan 1 sene önce eski sitemde 3-4k arası hite 25-30 civarı getiriyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sitenin içeriğine, reklam yerleşimine ve adworscünün bonkörlüğüne göre değişmekte. Net birşey diyemeyiz paylaşmak istersen içerik hakkında bilgi verirseniz bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sosyal medyadan dolayı ban yemezsiniz. Ama hile yaparsanız banlanırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
dargman69 adlı üyeden alıntı
ByPowerfuL yorum için sağolun. video, haber ve güncel olayların paylaşımını yapacağım bir site açmayı düşünüyorum. bunun içinde büyük ve sağlam bir face sayfası alacağım. hitin büyük bir bölümünü buradan çekmeyi planlıyorum.
Adsense politikalarını iyice okumanızı tavsiye ederim. Kural ihlaline hangileri sebebiyet veriyor iyice anlayın. Sosyal medyadan herkes hit çekiyor, ban yiyen kişiler kural ihlali yapıyorlardır. Tıklamaya teşvik etmek gibi sebebler yaygın banlanma türleri. Yapmanız gereken kullanıcı odaklı bir sistem oluşturmanız. Kullanıcı sitenizde rahat gezsin. Reklam yerleşimi hakkında bilginiz yoksa ücretli olarak yerleşim yaptırın yada internetten adsense reklam yerleşimi hakkında makaleler okuyun işinizi kendiniz yapın.
Tekrarlıyorum kesinlikle kullanıcıyı kasmayın,para kazanmadan çok kullanıcıya önem verin zaten kazanırsınız.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yalcnuygur adlı üyeden alıntı
Dediğiniz gibi siteden siteye değişiyor ama bundan 1 sene önce eski sitemde 3-4k arası hite 25-30 civarı getiriyordu.
3,5 - 4k sitem var 20'yi görmedi daha ortalama 10 lira getiriyor. Bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress İşleriniz eksiksiz yapılır.