-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba abiler. ben bir telefon alacağım ama iki telefon arasında kaldım. Aslında iki telefon arasında özellik bakımından çok fazla fark var ama fiyat aralıkları aynı. Zenfone 2 16 gb 1100 lira, lg g4 beat ise 1000 lira fiyata sahip. Asus hakkında sdn.net in uzun kullanım testinde uygulamaları açmakta intel işlemciden ötürü sıkıntı yaşattığı söyleniyor. Ayrıca da kullanıcı yorumlarında telefonun şebekesinde bazen çekmeme problemleri ve kamerasının flashının sarı çektiği yönünde şikayetler var. Aslında bakarsanız LG g4 ün bir uzun kullanım testi olsaydı da fazla önemli bir şeyi olmasaydı direkt onu alacaktım ama ne bir test videosu ne de kullanıcı yorumu bulabildim. Benim için önemli olan telefonun aldıktan bir iki ay sonra kasmaya başlamaması. Zaten aşırı oyun oynamam (oyunları tabletten oynarım), sadece youtube dan video izlerim ve internette gezinirim. Lg g4 beat in sorun çıkartmayacağını ve kasma yapmayacağını bilsem direkt alacağım dediğim gibi. Aslında ben size Lg g4 beat konusundaki yorumlarınızı, kullanıyorsanız memnuniyet derecenizi ve Asus'da iddia edilen sorunların olup olmadığını biliyor musunuz sormak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Umarım verilen cevaplar başka kullanıcılar için de yararlı olur...