Site Adı: Yazılım Geliştirme Forumu
Site Adresi:
Açılış Tarihi: 23 Kasım 2015
Kullanılan Yazılım Dili: vBulletin
Site Açıklaması: Öncelikle belirmek istiyorum forumumuz hiç bir webmaster / yazılım geliştirme forumuna rakip olmak amaçlı kurulmamıştır. Öncelikle sistemimizden biraz bahsetmek gerekirse bilgisayar programcılığı üzerine okuyan 5 arkadaş arasında planladık şuan için ben genel düzenlemeleri ve geliştirmeleri yapıyorum yakın zamanda arkadaşlarımda dahil olacaklar. Webmasterların ticarette güvenliğini sağmak amacıyla oluşturduğumuz bazı yenilikler olacak. Forumumuzu tamamen özgün tutmaya çalışacağız. Kısaca asıl amacımızdan bahsetmem gerekirse üniversitede gördüğümüz derslerde tuttuğumuz notları tekrar etmek amacıyla başlattık. Örnekleri çoğaltarak oluşturduğumuz makalelerde hem bilgilerimizi pekiştiriyoruz hemde yazılım hevesi olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda yazılım haricinde diğer sektörlere de yardımcı olacak kaynaklar sunmaya çalışacağız. Güvenli ticaret sistemi başta olmak üzere analiz, android / ios uygulamalarını da yakın zamanda geliştirmeye başlayacağız herkese iyi forumlar diliyorum.