Merhabalar,

Bilindiği gibi E-Ticaret sektöründe bir çok arkadaşımız ufak çaplı web siteleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Gerek kendi ürünlerini (emek vererek hazırlanan / geliştirilen ) bu elektronik, tekstil, yiyecek, içecek, web sitesi tasarımı ve buna benzer alışveriş sitelerini açarak satışlar yapmaktadırlar.

Bu proje üzerinde yaklaşık 10/12 günlük bir süreç var idi bu süreç içerisinde bilgi alışverişi gerek yazılımsal olarak işleyiş hakkındaki bilgi paylaşımı ve buna dayalı diğer unsurları da dahil ederek sonuç olarak bu konuyu açma kararı aldım.

ProTicaret, OpenCart, Magento, PrestaShop gibi hazır e-ticaret sistemlerinin yanı sıra yeni bir e-ticaret kampanyası oluşturmayı düşünüyorum. Bu iş için yaklaşık olarak 7000 TL değerinde bir proje fiyatlandırmayı hesapladım. Tabi bu fiyat benim cebimden çıkmadı tamamen, kendi ekipman arkadaşlarım ve tabiki ben tarafınca geliştirilen ve Türkiye'de var olan e-ticaret eksikliğini gidermek adına adımlarımızı atma kararı aldık.

ÜCRETSİZ E-TİCARET YAZILIMI NEDİR

PHP, MYSQL alt yapısı ile hazırlanan IdeaSoft benzeri görselliğe sahip en ufak bir eksiklik olmadan tamamen eşsiz bir işleyişe sahip ve zengin admin panel editörü ile sizlere tamamen ücretsiz e-ticaret hizmeti vermeyi planlıyoruz.

E-Ticaret sistemine sahip olmanız için tek yapmanız gereken şey, Alan Adı Tescil işlemi yapmaktır. Her hangi bir firma dan kayıt etmiş olduğunuz alan adınızın name server adreslerinizi bizim sunucularımıza yönlendirerek maksimum 3 saat içerisinde kurularak tarafınıza teslim edilecektir.

Her domain paylaşımlı SSL sertifikasına sahiptir. Hiç bir şifreleme söz konusu değildir. Bir tek sistem işleyişi için functions dosyası şifreli tutulmaktadır. Footer alanında bir tek E-Ticaret kelimesi ile kendi sitemize link verilecektir. Bunun harici HOSTİNG ve YAZILIM ücreti talep edilmemektedir. Başvuru sırasında zaten kullanıcı sözleşmesi ve bayilik sözleşmesi içerisinde gerekli olan maddeler sizlerle paylaşılacaktır.

Eğer ki kendi sunucularınız üzerinde yazılımı kullanmak isterseniz, Lisanslama işlemi olacaktır. Bu lisanslama sistem üzerinde sadece 3 dosya üzerinde yapılacaktır. Geliştirmeye açık olarak ise Admin paneli üzerinden Dosya Yöneticisi üzerinden gerekli olan yapılandırma ve değişiklikler yapılabilir durumdadır. Hiç bir şekilde ücret talep edilmeyecektir.

E-TİCARET SİTESİ AÇMAK İÇİN BELİRLİ ŞARTLAR VARMIDIR?

Bizlere projeniz hakkında başvuru sırasında detaylı olarak bir sunum ilettiğiniz taktir de projeniz de sizlere çözüm ortaklığı sağlamamız için projenizin detaylı konusunu ve ileriye yönelik olarak e-ticaret üzerinden neler yapmayı hedeflediğinizi anlatır bir dil ile ilettiğiniz taktir de incelemelerimiz dahilince tarafınıza 3 iş günü içerisinde e-mail yoluyla geri dönüş sağlanacaktır.

18+ yaşını doldurmamış kişiler bu kampanyadan yararlanamazlar.
Müstehcen içerik(adült,vb) gibi siteler buna dahil edilemez.
İnsanlara yönelik satışlar da aldatıcı, sahte ürün ve çin malı gibi ürünlerin satışını yapacak kişiler bu sisteme dahil edilemezler.

Sistem üzerindeki bazı özellikleri sıralamak istiyorum;

Arama Motoru Dostu, SEO
Akıllı url, otomatik oluşan sitemap ve daha birçok özellik ile arama motorlarında üstün performans.

Güvenli Altyapı
Tüm E-Ticaret paketleri 128 bit SSL sertifikası ile güvendedir.

Hazır Temalar

Tüm E-ticaret paketlerinde, e-ticaret siteniz için hazır temalar bulunmaktadır. İsteklere bağlı olarak özel tasarım çözümüde sunulmaktadır. (12 hazır tasarım)

Kullanıcı Dostu E-ticaret
E-ticaret Sistemi, hem kullanıcılar, hemde yöneticiler için eşsiz kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Sürekli Bakım, Yedekleme
Tüm E-Ticaret sistemleri sürekli yedeklenir ve geliştirilir.

Tüm Banka Pos Altyapılarına Uygun
E-ticaret Yazılımı, tüm bankaların sanal posları ile %100 uyumludur.

Muhasebe Programı Entegrasyonu
E-ticaret Yazılımı Logo ve diğer muhasebe programları ile entegreli çalışabilmektedir.

Tek Tık ile Fatura Yazdır
Depo Fatura Modülü ile siparişlerinize ait faturaları tek tık ile kesebilir, faturaya ait tüm detayları sistemde görebilirsiniz.

Proje çalışmaları devam etmekte olup, Extra sistem içerisinde görmenizi istediğiniz özellikler yada yapılandırmalar ile ilgili olarak istek, görüş ve diğer önerilerinizi konu altından iletebilirsiniz.

Proje, çalışmalarımız devam etmektedir. En yakın zaman da gerekli bilgilendirmeler bu konu altından tekrar aktif edilerek sizlerle buluşturulacaktır.