BySaNCeZ , Kendi kişisel görüşleriniz ve düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Gayet mütevazi bir şekilde anlayış ile karşılıyorum ancak unutmamanız gereken bir şey var ki kullandığınız kelime kişiliğinizi ön plana sokmak için belli bir sebeptir.

alt odeme limitini 250 300 yapip adamlarin satisinin karini mi vermeyeceksiniz

Bu karara nereden vardığınızı sormayacağım gerek yok. Yaptığınız davranış stili çok yanlıştır. Siz hiç bir kimseyi yargılamaya mükellef değilsiniz. Unutmayın ki bir gün benzeri bir konu açarsanız aynı durumu bende sizinle mutlaka paylaşacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

Buraya açılan bir konu tartışmak için açılmamaktadır. Öneri, görüş ve istekler için açılan bir konudur. Bu konuyu alıp yerden yere vurun diye açılmamıştır. Kendi görüşünüzü madem ki burada yazıyorsunuz usluplara dikkat ederek medeni bir şekilde özen göstererek yapın.

Herkes burada görüşünü ve önerisini sunmakta özgürdür. Ancak konuyu baltalamadan özen göstermek gerekiyor. Eleştiri gibi cümleleri ProTicaret için de iletmenizi tavsiye ediyorum. Bizim geçirdiğimiz vakit ne sizi nede başka hiç bir kimseyi ilgilendirmez.

Vakit önemli olabilir sizin için ancak biz hizmet vermek için bu işe atılım sağlıyoruz. O halde beyin fırtınası kategorisinin açık kalmasına hiç gerek yok kapatılsın. Sizin gibi düşünce yansıtan insanlar yüzünden artık insanlar kendi projelerini buralara açamaz hale gelecekse hiç anlamı yok demektir.

Tekrar söylüyorum, görüşünüz için teşekkür ederiz. Diğer yorumlarınız içinizde kalsın bizim nasıl bir yol izleyeceğimize zaman karar verecek ve kullanan kişilerin yorumları dahil olacaktır.

Teşekkürler.