İyi Günler Arkadaşlar Öncelikle ben internet hayatımı kısaca gözden geçirdiğimde 6.sınıfta yani bundan 8 yıl öncesine dayanıyor.O zamanlar bu işe merak saldım ilk başta ücretsiz sitelerle başladım o zamanlar tabi para tünne(yok) bedava sitelerden reklam nasıl kaldırılır falan fistan araya araya google amca yaka silkti artık o zamandan google benim bu işte yoldaşım ve hocam oldu en başlarda herkes benle dalga geçerdi bu kadar site işleriyle uğraşıyorsun para kazanıyormusun diye tabi o zamanlar bilgisayarım internetim yok internet cafe sağolsun cafecinin benden kazandığı parayı kimse kazanmadı bu 5-6 yıl böyle internet cafe köşelerinde sürdü ama hiç yılmadım azimle şevkle çalıştım ve ilk başta html araştırmaya kullanmaya sonra hazır asp script kurmayı sonra asp script yapmayı son olarak da php üzerine yoğunlaşmış durumdayım yaşım 19 ve web tasarım işini zevkle yapıyorum iyi paralarda kazanmaya başladım artık dedimki sıra bize geldi paylaşmak için sıra bizde zamanında bizim google de forumlarda arayıp okuduğumuz faydalı bilgileri artık bizimde başkalarına anlatmamız gerek
hakkımda söyleyeceklerim bu kadar allah ' a emanet olun saygılarımla

Fatih Küçük (Bir Garip Tasarımcı)