resim paylaşmanıza gerek yok , ben size ayrıntılı anlatabilirim ...

a ) Kötü SEO puanıMetniniz 71 kelime içeriyor. Bu çok az ve mutlaka arttırmalısınız.

bir özgün içeriğiniz varsa google sizi sever, ağırlıklı olarak 300 -500 kelime arası içerikle sıklıkla tercih edilir. İçeriğiniz bu limitin altında kalıyor. Mümkün olduğunca artırmaya özen gösterin.

b ) Kötü SEO puanıOdak anahtar kelime, kopyanın ilk paragrafında görünmüyor. İlk fırsatta konunun ne olduğunu netleştirin.

Web Tasarım konusunda bir içerik yazdığınızı kabul edelim. Odak Kelimeniz "web tasarım" olsun ... İlk satırında (Web tasarım, Web Tasarım, WEB TASARIM) diye yazmayın , yoast bunu kabul etmez. Odak anahtar kelime olarak ne tanımladıysanız aynı karakterlerle başlasın içerik

c) Kötü SEO puanıMevcut kopyanızda anahtar kelime / cümle öbeklerini herhangi bir alt başlıkta (H2 vb.) kullanmamışsınız

H2 ister sayfa başlığı ister alt başlık olarak düşünülsün, mutlaka kullanılmalı ... Bir içerik yazarken 1 H2 ile 3-5 H3 fazla fazla iş görüyor ..

d ) Kötü SEO puanıAnahtar kelime yoğunluğu %%0, ki bu düşük bir değer. Anahtar kelime 0 kere bulundu.

b cevabında anlatmıştım ... odak kelime ile yazdığınız içerikde ki kelime birbirini tutmadığı için bu hatayı alıyorsunuz ... örnek olarak anahtar kelimeye "web tasarım" demiştim. içerikte Web tasarım olarak yazmayın ... web tasarım olararak yazarsanız bu hatayla karşılaşmasınız ...

Bonus : odak anahtar kelime içerik içerisinde kaç tane yazarsınız bilmiyorum ama 1-2 tanesini koyulaştırın ... arama motorları sever böyle egzantrik şeyleri ...

bonus2 : rich snippet ne işe yarar öğrenin ... faydasını göreceksiniz ...